Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανηγυρίζουν οι νεκροθάφτες του Ελληνισμού: Παίρνουν 23 δισ. για πληρωμή παράνομων τοκοχρεολυσίων και ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών!

Πανηγυρίζουν οι νεκροθάφτες του Ελληνισμού: Παίρνουν 23 δισ. για πληρωμή παράνομων τοκοχρεολυσίων και ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών!

Στο ίδιο έργο θεατής ο σκληρά δοκιμαζόμενος Ελληνικός Λαός, με μοναδική διαφορά τους πρωταγωνιστές του αίσχους: από τους απατεώνες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ περάσαμε στους αντίστοιχους του Σύριζα και των ΑΝΕΛ!

Αφού λοιπόν έδεσαν χειροπόδαρα τους Έλληνες με ένα τρίτο, σκληρότερο Μνημόνιο που θα αφανίσει κάθε προοπτική ανάκαμψης και ευημερίας, πανηγυρίζουν εν χορώ διότι οι τοκογλύφοι της Ευρώπης δανείζουν την Ελλάδα με 23 δισ. τα οποία δεν πρόκειται βεβαίως να δοθούν στην αγορά και σε παραγωγικές προσπάθειες, αλλά όπως και με τα προηγούμενα Μνημόνια σε εξόφληση παράνομων τοκοχρεολυσίων από παλαιότερα δάνεια και προς ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών!

Ούτε η παραγωγική οικονομία και συνεπώς ούτε και τα εκατομμύρια των ανέργων πρόκειται να ωφεληθούν από την εκταμίευση ποσού ύψους 23 δισ. από το Eurogroup προς την Ελλάδα. Αντιθέτως, εκείνοι που τρίβουν τα χέρια τους με ικανοποίηση είναι οι διεθνείς τοκογλύφοι που θα εισπράξουν ξανά ζεστό χρήμα και οι εγχώριοι τραπεζίτες των οποίων την ασυδοσία πληρώνει βαρύτατα και με αίμα ο Ελληνικός Λαός.

Πλέον σημαντικό όμως, το γεγονός οτι στο συγκεκριμένο Eurogroup η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου επιβεβαίωσε την παράδοση στους τοκογλύφους του Ταμείου των 50 δισ. ευρώ, ρόλος του οποίου είναι το ξεπούλημα της εθνικής μας περιουσίας και του ορυκτού μας πλούτου.

Το αντισυνταγματικό τόξο επί της ουσίας, μιας και ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι συνεργούν με Σύριζα και ΑΝΕΛ στην προδοσία, πανηγυρίζει διότι θα τα κονομήσουν τοκογλύφοι και τραπεζίτες σε βάρος των εξαθλιωμένων Ελλήνων!

Η Χρυσή Αυγή καθίσταται αναπόφευκτα η ύστατη απάντηση του Ελληνικού Λαού στην επιβαλλόμενη βουλγαροποίηση, στον οικονομικό όλεθρο και στην τοκογλυφική βαρβαρότητα όπου μας οδήγησαν οι πολιτικοί απατεώνες του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του Σύριζα και των ΑΝΕΛ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panhgurizoun-oi-nekrothaftes-tou-ellhnismou-pairnoun-23-dis.-gia-plhrwmh-pa#ixzz3ipBE0Qsm

Exit mobile version