Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Η Συρία είναι μέλος του Αραβικού Συνδέσμου που αποτελείται από 22 αραβικά κράτη με συνολικό πληθυσμό 410 εκατομμύρια ανθρώπους. Οι έξι πλούσιες χώρες του Κόλπου Κατάρ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Σαουδική Αραβία, το Κουβέιτ και το Μπαχρέιν δεν έχουν υποδεχθεί Σύριους πρόσφυγες. Γιατί ορισμένοι σχολιαστές ισχυρίζονται αυτό είναι ένα ευρωπαϊκό πρόβλημα, όταν είναι αραβικό μουσουλμανικό πρόβλημα.

Η ΕΕ πρέπει να ασκήσει πίεση στα έξι πούσια κράτη του Κόλπου να υποδέχονται τους πρόσφυγες από τη Συρία. Ο Αραβικός Σύνδεσμος είναι πλούσιος και με τεράστιους πόρους πετρελαίου και φυσικού αερίου στις έξι χώρες του Κόλπου.

Γ.Γ

Τελικά το μεγάλο τους πρόβλημα δεν είναι η λαθρομετανάστευση, αλλά η άνοδος της Χρυσής Αυγής – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

ΣΠΆΣΤΕ το ΕΥΡΩ” ….να επανέρθει από εκεί που ξεκίνησε, στα επίπεδα του 2000 -ΦΩΤΟ- στα 0,845 !!!!

Αδέρφια Έλληνες, οι τιμές των εισαγομένων προϊόντων σε € θα κατρακυλήσουν κι’ αυτές μαζί με την υποτίμηση του δικού μας -όποιου- νομίσματος.

Είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσει σχεδόν όλος ο ταλαιπωρημένος Ευρωπαϊκός Νότος ….και η δημιουργία Νότιου ενιαίου νομίσματος -κόντρα στο ΓερμανοΕυρώ- δεν θ’ αργήσει!

Ας κρατήσουν το ΕΥΡΩ οι Γερμανοί και οι Δορυφόροι τους ….που θα τρώνε τα μεσογειακά προϊόντα σε τιμές “ισοδύναμες” των δικών τους βιομηχανικών.

Μην ακούτε παραμύθια ….και οι δανειακές μας υποχρεώσεις θα εξυπηρετούνται αξιοπρεπώς βάσει των νέων -ισοδύναμων – ισοτιμιών και οι απαραίτητες εισαγωγές μας θα εξυπηρετούνται συναλλαγματικά ….να ναι καλά ο τουρισμός μας!

Η απόσυρση των καταθέσεων από τις ελληνικές τράπεζες ….θα γυρίσει μπούμερανγκ για τις γερμανικές, όπου -κυρίως- μεταφέρονται. Με κάποιες τεχνικές και κίνητρα, θα μπορούσαν -ίσως- ν’ αποτελέσουν “συναλλαγματικά μαξιλάρια” για την Χώρα μας.

Η “Μεσογειακή Ένωση” θα σώσει την Ευρώπη από την “Γερμανική βουλιμία” και το όποιο οικονομικό ΡΆΙΧ, από τα “ΝΤΌΠΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΛΑΜΟΓΙΑ” , τους οικονομικούς πρακτορίσκους(έχουν ονόματα) και πράκτορες(τύπου Χριστοφοράκου) και τους όποιους πάτρωνές τους(επίσης έχουν ονόματα-κό.λα.ση)

Όσοι “κρατάνε” τα € -εδώ ή έξω- ως ΦΕΤΊΧ ….γρήγορα θα βρεθούν προ εκπλήξεων!

Πατριώτες που ζούμε σ’ αυτό τον ευλογημένο τόπο, καλύτερα να κακοπεράσουμε μερικούς μήνες, παρά να μεταφέρουμε αφόρητα βάρη στα παιδιά και τα εγγόνια μας ….και στα παιδιά και τα εγγόνια των παιδιών και των εγγονιών μας.

Θάρρος, λογικές και έξυπνες σκέψεις …. και ψύχραιμες αποφάσεις χρειάζονται ….που θα ελευθερώσουν την χώρα από την νέα γερμανική οικονομική μπότα και τα ντόπια λαμόγια! θάρσειν δει!

προσοχή! οι όποιες αποφάσεις τώρα, θα δεσμεύουν την χώρα για τα επόμενα εβδομήντα χρόνια!

θα έρχονται οι επόμενες γενιές να φτύνουν -δικαίως- και να ασχημονούν στους τάφους μας,

θα τρίζουν στους -τάφους τους- θα κόκαλα των προγόνων μας, αν παραδώσουμε τώρα την χώρα που αυτοί ελευθέρωσαν.

Ας μην τριπλασιάσουμε(με τρίτο μνημόνιο) τα δεσμά της χωράς μας ….είναι αποκοτιά και δειλία ….αφήστε τους γεωργιαδηδες, τους θεοδωρακηδες και τους άλλους τους “ποταμοσκηνίτες” στην μοναξιά τους τους!

Γ.Δ.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Ψηφίστηκε από σύσσωμο το αντισυνταγματικό τόξο το Μνημόνιο της Αριστεράς – Μόνη Εθνική Αντίσταση η Χρυσή Αυγή!

Τα ρέστα τους δίνουν οι μεγάλοι καναλάρχες, οι εθνικοί εργολάβοι ώστε να μην ακούγεται πουθενά η φωνή της Χρυσής Αυγής, να μην πληροφορείται ο κόσμος για τις θέσεις και τις τοποθετήσεις του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας. Βλέπουμε το τέταρτο και το πέμπτο κόμμα να έχουν ικανό χρόνο για να ακουστούν οι θέσεις τους ενώ αντίστοιχα στη περίπτωση της Χρυσής Αυγής θα είναι απορίας άξιο αν ακουστεί μια ολόκληρη πρόταση. Οι σκοπιμότητες αυτές ασφαλώς δείχνουν και απώλεια ψυχραιμίας καθώς επίσης δεν αφήνει αδιάφορο το κάθε νοήμονα άνθρωπο για το ποιος αποτελεί από δω και πέρα τη Εθνική αντίσταση για Πατρίδα το Λαό και την λευτεριά αυτού του τόπου.

Χ.Φ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-15-augoustou-2015#ixzz3ir4KQo3V

Exit mobile version