Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Φάρσαλα, Λέσβος, Κομοτηνή

Δραστηριότητες Τοπικών: Φάρσαλα, Λέσβος, Κομοτηνή

Την Παρασκευή 14 Αυγούστου η Τ.Ο Φαρσάλων διοργάνωσε ενημερωτική δράση στα Διόδια Μακρυχωρίου Λάρισας διανέμοντας ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις του προγράμματος μας και εφημερίδες.

Συμμετείχαν Συναγωνιστές απ’ όλη τη Θεσσαλία, Τρίκαλα, Βόλο, Λάρισα, Αγιά, Ελασσόνα οι οποίοι έτυχαν θερμής αποδοχής απο τους οδηγούς των διερχόμενων οχημάτων.

Ενημερωτική δράση στην Λέσβο

Ακόμη μια ενημερωτική δράση της τοπικής οργάνωσης Λέσβου έτυχε θερμής υποδοχής και ανταπόκρισης από τους πολίτες του νησιού μας.

Την Τετάρτη 12 Αυγούστου κλιμάκιο συναγωνιστών επισκέφτηκε την ευρύτερη περιοχή του Πολυχνίτου ενημερώνοντας για τις θέσεις και τις προτάσεις του Λαϊκού συνδέσμου Χρυσή Αυγή, της μόνης πολιτικής δύναμης του τόπου που στέκεται στο πλευρό του Έλληνα πολίτη.

Ενημερωτική Δράση στα διόδια Ιάσμου από Τοπικές της Θράκης

Παραμονή της μεγάλης εορτής της Ορθοδοξίας, αντιπροσωπείες από τις Τοπικές της Κομοτηνής και της Αλεξανδρουπόλεως βρέθηκαν στα διόδια του Ιάσμου για να διενήμουν ενημερωτικό υλικό και εφημερίδες του Κινήματός μας. Μετά την ψήφιση του αντιεθνικού μνημονίου της Αριστεράς, Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες συγκεντρώθηκαν στα διόδια του Ιάσμου, θέλοντας να ενημερώσουν τον κόσμο για τα ανθελληνικά μέτρα που ψηφίστηκαν από την Κυβέρνηση. Θερμή η αποδοχή των διερχομένων οδηγών στους Συναγωνιστές και στις Συναγωνίστριες ευχόμενοι καλή συνέχεια στον αγώνα τους.

Οι διερχόμενοι Τούρκοι, Βούλγαροι και Ρουμάνοι έχουν κατακλύσει την περιοχή της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας, απολαμβάνοντας τον ήλιο και της παραλίες της Πατρίδας μας χωρίς να υπάρχει σημαντικό κέρδος αφού προμηθεύονται τα πάντα από τις χώρες τους ακόμα και το νερό. Η δραματική μείωση των διερχομένων Ελλήνων οδηγών, αποδεικνύει για άλλη μία φορά την εθνοκτόνα πολιτική της Αριστεράς. Παραμονή του Δεκαπεντάγουστου και ο Ελληνικός λαός  στερείται μία ανάπαυλα, όπως συνήθιζε τόσα χρόνια, περιμένοντας με αγωνία και απελπισία τα νέα μέτρα που θα  οδηγήσουν σε πλήρη φτωχοποίηση και εξαθλίωση της Πατρίδας μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-lesbos#ixzz3irRVMiMV

Exit mobile version