Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής παρόντες στο προσκύνημα στην Παναγία Σουμελά – Φωτογραφίες

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής παρόντες στο προσκύνημα στην Παναγία Σουμελά - Φωτογραφίες

Με ενθουσιασμό και θετικά σχόλια υποδέχτηκαν οι πιστοί τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ματθαιόπουλο Αρτέμη, Γραικό Φώτη και Χατζησάββα Χρήστο κατά τη σημερινή τους παρουσία στο λαϊκό προσκύνημα που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στην εκκλησία της Παναγιάς Σουμελά στο όρος Βέρμιο.

Εντός κι εκτός του χώρου του ναού οι Συναγωνιστές βουλευτές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με αρκετούς συμπατριώτες που έσπευσαν να δηλώσουν τη συμπαράσταση τους στον Λαϊκό Σύνδεσμο και στον αγώνα του Κινήματος για μια ελεύθερη Ελλάδα.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος προέβη σε δηλώσεις προς τα ΜΜΕ δίνοντας το ακόλουθο μήνυμα: «Την ώρα που η ελληνική κοινωνία δοκιμάζεται από τα μνημόνια και την ακραία οικονομική κρίση, ο λαός μας αντλεί κουράγιο και βρίσκει καταφύγιο στις παραδόσεις της ορθόδοξης χριστιανικής πίστης. Η Χρυσή Αυγή εύχεται σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες χρόνια πολλά και καλή δύναμη για τις δύσκολες μέρες που έρχονται».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-bouleutes-ths-chrushs-aughs-parontes-sthn-panagia-soumela#ixzz3itabNGnN

Exit mobile version