Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανηγυρίζουν οι τοκογλύφοι για το Μνημόνιο της Αριστεράς – Γιούνκερ: οι Έλληνες θα παραμείνουν δούλοι των τόκων!

Πανηγυρίζουν οι τοκογλύφοι για το Μνημόνιο της Αριστεράς - Γιούνκερ: οι Έλληνες θα παραμείνουν δούλοι των τόκων!

Ξέφρενα πανηγυρίζουν από χθες το βράδυ και με την ολοκλήρωση του Eurogroup οι εκπρόσωποι της ευρωπαϊκής τοκογλυφίας, με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλωντ Γιούνκερ να δηλώνει με έκδηλη ικανοποίηση: «Επιτεύχθηκε συμφωνία. Η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει αμετάκλητα μέλος της ευρωζώνης»!

Η δήλωση αυτή και η ικανοποίηση που εκφράζει δεν αφορά βεβαίως κάποια ευοίωνη προοπτική που ξανοίγεται για τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό. Ο τελευταίος, θα υποχρεωθεί να πληρώσει ακόμη ακριβότερα το τίμημα της εκ νέου ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και της αποπληρωμής παλαιότερων δανείων, τα οποία έλαβαν οι διεφθαρμένες κυβερνήσεις για να εξυπηρετήσουν τις τεράστιες ανάγκες του εκτρωματικού κομματικού Κράτους που δημιούργησαν.

Ούτε σεντ από τα 23 και ίσως περισσότερα εκατομμύρια ευρώ που θα λάβει η κυβέρνηση της Αριστεράς, δεν πρόκειται να αποδοθεί στον εξαθλιωμένο Λαό. Αντιθέτως, το εν λόγω ποσό πρόκειται να δαπανηθεί για αποπληρωμή προηγούμενων δανείων και τόκων και φυσικά για μία ακόμη ανακεφαλαιοποίηση του τραπεζικού συστήματος. Παρά ταύτα, οι απατεώνες της Αριστεράς και μαζί τους οι συνεταίροι της μνημονιακής αντιπολίτευσης πανηγυρίζουν ισχυριζόμενοι πως «σώζουν» την Ελλάδα!

Η δήλωση όμως Γιούνκερ, αποτελεί επιπλέον και την μεγαλύτερη απόδειξη της εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού, στον οποίο τόσο οι αξιωματούχοι της διεφθαρμένης Ε.Ε. όσο και τα στελέχη της κυβέρνησης και ο ίδιος ο πρωθυπουργός έλεγαν ότι μη αποδοχή του Μνημονίου σημαίνει αυτομάτως έξοδο από την ευρωζώνη. Ο Τσίπρας μάλιστα, από βήματος Βουλής είχε το θράσος να υποστηρίξει πως προτίμησε τον συμβιβασμό από τον χορό του Ζαλόγγου!

Ο «χορός του Ζαλόγγου», αναπόφευκτα θα λάβει χώρα στο άμεσο μέλλον. Δεν θα θυσιαστούν όμως οι εξαθλιωμένοι Έλληνες, όπως προσδοκούν τα γεράκια της τοκογλυφίας, αλλά τα Μνημόνια και όσοι τα φόρτωσαν στο Λαό μας. Η Χρυσή Αυγή δεν αποτελείται από Τσιπραίους, Λαφαζάνηδες, Τσακαλώτους και Βαρουφάκηδες, για να παίζουν οι τοκογλύφοι μαζί τους και να κοροϊδεύουν όλοι μαζί σκαιά τον Ελληνικό Λαό.

Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να μεταφέρει καθάρια το μήνυμα του Ελληνικού Λαού στο σφαγείο των Βρυξελλών: ως εδώ, η ασυδοσία σας τελείωσε!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panhgurizoun-oi-tokoglufoi-gia-to-mnhmonio-ths-aristeras-giounker-oi-ellhne#ixzz3iukZEe00

Exit mobile version