Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Αριστερά του Δημοσίου και το Μνημόνιό της

Η Αριστερά του Δημοσίου και το Μνημόνιό της

Εκείνοι που τυφλωμένοι από τις εξαγγελίες της Αριστεράς προσδοκούσαν εθνική αξιοπρέπεια, κατάργηση των Μνημονίων και ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας, θα πρέπει να ξύπνησαν δυσάρεστα με το επαχθέστερο των Μνημονίων, το οποίο φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή των Τσίπρα και Καμμένου.

Οι υπογραφές των Τσίπρα και Καμμένου, προστίθενται σ’ εκείνες των Τζέφρυ Παπανδρέου, Σαμαρά και Βενιζέλου που κοσμούσαν τα προηγούμενα Μνημόνια, εκείνα που η Αριστερά και ο Καμμένος χαρακτήριζαν ως εθνική προδοσία!

Ποτέ άλλοτε οι λέξεις δεν έχασαν σε τέτοιο βαθμό την σημασία τους, όσο όταν ο Καμμένος εξέδιδε ανακοίνωση με το πέρας της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδος του κομματιδίου του, στην οποία αναφέρει το εκπληκτικό «η συμφωνία που έρχεται σήμερα προς ψήφιση είναι μια συμφωνία η οποία πρέπει να αποτελεί το τέλος της εποχής των μνημονίων»!

Για όποιον δεν κατάλαβε, ο Καμμένος και οι βουλευτές του ψηφίζουν Μνημόνιο για να τελειώσουν τα Μνημόνια! Περίμενε, μήπως, κανείς εκ των εξαπατηθέντων ψηφοφόρων τους πως θα εγκατέλειπαν ηρωικά τους υπουργικούς θώκους για να σώσουν την Ελλάδα; Η εποχή των Ηρώων έχει παρέλθει, τώρα ζούμε την εποχή των «επαναστατών» της Αριστεράς και των Καμμένων!

Τούτη η εποχή βεβαίως, θα παρέλθει συντόμως και το θετικό μέσα στην τραγωδία είναι ότι θα παρέλθει ανεπιστρεπτί. Στην πραγματικότητα, η Αριστερά δεν έφερε στη Βουλή το τρίτο Μνημόνιο, έφερε την πολιτική της καταδίκη και την υπέγραψε μαζί με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι.

Η Πατρίδα και ο Λαός δεν χρεοκοπούν, διότι δεν είναι ούτε εταιρεία, ούτε κομματικός συνεταιρισμός προώθησης συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων.

Οι Έλληνες εξαθλιώνονται και εξαθλιώνονται για να ευημερούν και να κερδοσκοπούν οι τράπεζες, οι ολιγάρχες του πλούτου και φυσικά το καρκίνωμα του Έθνους, το αισχρό και άθλιο πελατειακό-κομματικό Κράτος. Η ύφεση και η ανάκαμψη είναι στάδια του οικονομικού κύκλου, έρχονται και παρέρχονται. Εκείνο όμως το οποίο θα παραμείνει αναμφισβήτητα, είναι το ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου και η υποθήκευση της ευημερίας των επερχόμενων γενεών. Τούτο ακριβώς είναι το έγκλημα που συντελείται στην Πατρίδα μας σήμερα και στην πλάτη του Λαού μας, τον οποίο σκοπίμως τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής εξαπάτησης αποπροσανατολίζουν με στημένους σκυλοκαυγάδες μεταξύ στελεχών του Σύριζα.

Η Χρυσή Αυγή μπορεί να τελεί υπό διωγμό και να είναι θύμα της συνωμοσίας σιωπής, αποκλεισμένη από όλα τα καταχρεωμένα κανάλια, εντούτοις επιβεβαιώνεται διαρκώς από την καθημερινότητα. Διότι μόνον η Χρυσή Αυγή είχε σαφώς και ξεκάθαρα προειδοποιήσει τους συμπατριώτες μας: επανάσταση βολεμένων δεν υπήρξε ποτέ και η ελληνόφωνη Αριστερά είναι ο κατ’ εξοχήν βολεμένος του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος.

Τελικώς, η Αριστερά δεν υλοποίησε όχι μόνο το περιλάλητο και πολυδιαφημισμένο της πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης αλλά προπαντός το από δεκαετιών διακηρυχθέν σύνθημά της περί «ταξικού πολέμου». Καθότι απλούστατα, εάν το έπραττε θα έπρεπε να οδηγήσει σε ομαδικό χαρακίρι των νεόπλουτων στελεχών της!

Εν κατακλείδι, επανερχόμαστε στην ωμή πραγματικότητα: το ψευτοδίλημμα «μνημόνιο ή αντιμνημόνιο», υπήρξε το κατασκεύασμα των διεφθαρμένων για να αποτρέψουν το μοναδικό δίλημμα των καιρών. Το οποίο συνοψίζεται στη φράση «ή με τη Χρυσή Αυγή ή με τους απατεώνες».

Ευάγγελος Καρακώστας

emprosnews.wordpress.com

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-aristera-tou-dhmosiou-kai-to-mnhmonio-ths#ixzz3iyIS4llX

Exit mobile version