Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υγειονομική βόμβα στη Μυτιλήνη: Σε σκουπιδότοπο των λαθρομεταναστών έχει μετατραπεί το κέντρο της πόλης! Φωτογραφίες, Βίντεο

Σε απέραντο σκουπιδότοπο έχει μετατραπεί το λιμάνι της Μυτιλήνης, όπως μεταδίδουν τοπικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, λόγω των λαθρομεταναστών. Περίπου 4000 εξ αυτών έχουν καταλάβει μέρες τώρα το λιμάνι του νησιού, αποθέτοντας όλα τους τα σκουπίδια στο έδαφος, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων. Ακόμα και ως τουαλέτα χρησιμοποιούνται οι δρόμοι γύρω από το λιμάνι.

 

Όπως αναφέρει το lesvospost οι λαθρομετανάστες κοιμούνται κυριολεκτικά στο δρόμο σε χώρους μέσα και έξω από το λιμάνι του νησιού, αλλά και στους γύρω δρόμους όπως και στην περιοχή Τσαμακια, στο Πάρκο Αγίας Ειρήνης, έξω από το δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, στην Προκυμαία Μυτιλήνης και κυριολεκτικά όπου βρουν.

 

Η κατάσταση έχει φτάσει σε σημείο που το Λιμενικό, ο Δήμος και άλλες αρμόδιες υπηρεσίες δηλώνουν αδυναμία αντιμετώπισης του φαινομένου, αφού καθημερινώς φτάνουν ολοένα και περισσότεροι λαθρομετανάστες, κάνοντας την κατάσταση ακόμα χειρότερη.

 

Είναι βέβαιο πως και στη Μυτιλήνη, όπως έχει γίνει ήδη στην Κω, οι λαθρομετανάστες θα αποτελέσουν πηγή επεισοδίων και αποσταθεροποίηση της έννομης τάξης στο νησί. Την ίδια ώρα η συγκυβέρνηση του μνημονίου χαριεντίζεται με τους διεθνείς τοκογλύφους, πανηγυρίζοντας για το τρίτο αριστερό μνημόνιο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ugeionomikh-bomba-sth-mutilhnh-se-skoupidotopo-twn-lathrometanastwn-echei-m#ixzz3iz6GqYWR

Exit mobile version