Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ακόμα και οι Αμερικανοί απειλούν με απέλαση τους λαθρομετανάστες – Μόνο η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι

Ακόμα και οι Αμερικανοί απειλούν με απέλαση τους λαθρομετανάστες - Μόνο η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι

Όταν ακόμη και ο επικρατέστερος εκ των υποψηφίων για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ, επισημαίνει πως η λαθραία μετανάστευση θα παταχθεί στην περίπτωση που εκείνος εκλεγεί στο αξίωμα του Προέδρου, τότε ο καθένας αντιλαμβάνεται πως η Ελλάδα αποτελεί το μοναδικό παγκοσμίως Κράτος όπου οι εισβολείς φιλοξενούνται με όλες τις ανέσεις και ακολούθως προς επιβράβευση, λαμβάνουν και την ελληνική ιθαγένεια!

Ο Ντόναλντ Τραμπ λοιπόν, ο επικρατέστερος μέχρι τούτη τη στιγμή υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2016, υπήρξε σαφής και ξεκάθαρος αναφορικά με τις προθέσεις του στο μεταναστευτικό: «πρέπει να φύγουν… ή έχουμε χώρα ή δεν έχουμε»!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η δήλωση προκάλεσε σάλο στα σιωνιστικά μέσα ενημέρωσης και στους κύκλους των Δημοκρατικών. Απηχεί εντούτοις την ολοένα και αυξανόμενη πεποίθηση στις τάξεις των απλών Αμερικανών ότι πρέπει να τεθεί ένα τέρμα στην ανεξέλεγκτη μετανάστευση την οποία ενθάρρυνε στο μέγιστο βαθμό η διακυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα.

Κι ενώ η συζήτηση για το μεταναστευτικό έχει ανοίξει για τα καλά στις ΗΠΑ, στην σκληρά δοκιμαζόμενη από την ανέχεια και την ανεργία Ελλάδα, η αντίθεση στις αθρόες μεταναστευτικές ροές προς την ελληνική επικράτεια αποτελεί σχεδόν ποινικό αδίκημα.

Το Κράτος των Αθηνών όχι μόνο δεν προστατεύει τα σύνορα της χώρας αλλά αντιθέτως διαμορφώνει για τους λαθρομετανάστες συνθήκες ικανές για την πολυετή παραμονή τους στην χώρα. Αποδεικνύεται δηλαδή ότι η Ελλάδα είναι -εξαιτίας εκείνων που την κυβερνούν- το μοναδικό ίσως ξέφραγο αμπέλι σε όλη την γη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/akoma-kai-oi-amerikanoi-apeiloun-me-apelash-tous-lathrometanastes-mono-h-el#ixzz3j5vxjziV

Exit mobile version