Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Στο Δελτίο Ειδήσεων ΣΚΑΙ στη διάρκεια της καθημερινής προπαγάνδας που γίνεται υπέρ των μνημονιακών κομμάτων ο παριστάμενος δημοσιογράφος Πολυζωιδης αναφέρθηκε στη Χρυσή Αυγή. Συγκεκριμένα είπε ότι μετά την απώλεια της δεδηλωμένης από τον ΣΥΡΙΖΑ θα ακολουθήσει ο κύκλος των διερευνητικών εντολών από τον Π.Τ.Δ. και ότι ο μόνος που θα κάνει χρήση της εντολής θα είναι ο Ν. Μιχαλολιάκος.Του απαντάμε του κατευθυνόμενου αυτού κονδυλοφόρου ότι δεν μπορεί να υποθέτει αυτός τι θα πράξει ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής. Αυτήν την διερευνητική εντολή δυστυχώς για αυτόν και τον εργοδότη του, ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος δεν θα την πάρει από τον Παυλόπουλο που ευχαριστούσε τους λαθρομετανάστες που είχαν επιλέξει Ελλάδα και άφηνε την Αθήνα να καίγεται από τους συριζαίους και τους αναρχικούς τον Δεκέμβριο του 2008. Δυστυχως για τους νταβατζήδες εργολάβους και τα κανάλια διαπλοκής ο Αρχηγός την Χρυσής Αυγής θα πάρει απευθείας εντολή διακυβέρνησης από τον Ελληνικό Λαό που θέλει μια χώρα Εθνικά υπερήφανη χωρίς μνημόνια και Ισλαμιστές λαθρομετανάστες.

Με Εκτίμηση
Ι.Π.

ΧΑΟΣ! Άγριες συμπλοκές λαθρομεταναστών στο λιμάνι της Μυτιλήνης – ΒΙΝΤΕΟ

Ονομάζομαι Χ.Π. και είμαι μητέρα τριών κοριτσιών γυμνασίου. Ζούμε στο ενοίκιο με τον πετσοκομμένο μισθό του συζύγου μου. Από αυτόν τον μισθό τα 400€ είναι ενοίκιο, και τα βγάζουμε πέρα με τα υπόλοιπα. Δεν έχουμε ακίνητη περιουσία ούτε καταθέσεις και είμαστε ένα βήμα πριν την καταστροφή. Ανήκουμε στη γενιά των σαραντάρηδων που δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι. Ο άντρας μου υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις και το τρίπτυχο πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια είναι ο οδηγός της ζωής μας. Στηρίζουμε την πατριωτική δύναμη και ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή από το 2009 με την ελπίδα για μια ελεύθερη πατρίδα. Θεωρώ τη δράση της Χρυσής Αυγής καθαρά πατριωτική και με πίστη στους Έλληνες πολίτες. Γι’ αυτό και τόσα χρόνια ψηφίζουμε τον Λαϊκό Σύνδεσμο για να έρθει η ελευθερία και η αξιοκρατία σε αυτή την χρεοκοπημένη και πουλημένη στα ξένα συμφέροντα Ελλάδα. Μαθαίνω στα παιδιά μου ιστορία, πέρα από αυτή που μαθαίνουν στο σχολείο και τα μεγαλώνω να έχουν υπερηφάνεια για την πατρίδα τους και να μην επηρεάζονται από τα παράσιτα που κυβερνούν τα τελευταία χρόνια. Ολοι οι γιαλαντζί δημοκράτες φοβούνται την Χρυσή Αυγή και την πολεμούν γιατί ξέρουν ότι αν έρθει να κυβερνήσει θα καθαρίσει από όλα τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει οι δωσίλογοι υπηρέτες πολιτικοί. Δεν μπορώ να βρω μια δουλειά να βοηθήσω το σπίτι μου που το έκαναν να στενάζει. Είμαι άνεργη τρία χρόνια και παρακαλώ για μια θέση σε σούπερ μάρκετ που έχω εμπειρία. Με καλούν στις συνομιλίες αλλά δεν μου δίνουν μια θέση γιατί δεν έχω μέσο ή κάποιο γνωστό. Μα εγώ θέλω να δουλέψω στην χώρα μου και να νιώσω ικανή και χρήσιμη. Θέλω να δώσω την προοπτική στα παιδιά μου να σπουδάσουν και να μείνουν στην πατρίδα τους κι όχι να φύγουν από αυτήν. Ο θεσμός της οικογένειας είναι ιερός. Καλό αγώνα να έχουμε πατριώτες και δύναμη.

Π.Χ.

«Πρώτη φορά αριστερά»: Ήρθαν οι πρώτες μειώσεις κατώτατων συντάξεων

Οι Κώες εψήφιζαν πολιτική, κοινωνική, πολυπολιτισμική, ανθρωπιστική, και υγειονομική νοσηρότητα σε όλες τις μεταπολιτευτικές εκλογές. Και αυτό το ονόμαζαν πρόοδο. Πού; Στο νησί του Ιπποκράτους ο οποίος αρνήθηκε να νοσηλεύσει τις ασιατικές ορδές του Μεγάλου Βασιλέως των Περσών κι εκείνος τον απείλησε με γενοκτονία των Κώων, που ευτυχώς δεν ετόλμησε να πραγματοποιήσει. Οι σημερινοί απόγονοι των αρχαίων Κώων με την ψήφο τους έπραξαν Ύβριν σπάζοντες τις ρίζες με την παράδοσή και τους πνευματικούς δεσμούς με τους προγόνους τους. Τώρα πληρώνουν τα σπασμένα. Ο Ιπποκράτης, ως ιατρός-φιλόσοφος-επιστήμων με το αιώνιο προσωπικό του παράδειγμα έναντι του εξουσιαστού Πλανητάρχου της εποχής του προειδοποίησε: Οι Κώες πρέπει να καταλάβουν πως αν δεν “διορθώσουν την ψήφο τους” κι αν δεν μετα-νοήσουν ολόψυχα λαμβάνοντες έγκαιρα μέτρα, θα επακολουθήσει μια εκβιαστική φυλετική αλλοίωσή τους, ακολουθούμενη από πλήρην αποκοπή κι αποξένωση από τους προγόνους τους, και ξενιτεμένοι θα διασπαρθούν πεινασμένοι στην υφήλιο ζητιανεύοντες δουλίτσες του ποδαριού. Κι αυτό διότι θα τους έχει αποβάλλει η νήσος Κως ως ανάξιο, μεταλλαγμένο γενετικό προϊόν της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Π.Π.

Καμμία εμπιστοσύνη στον Τσίπρα που έφερε Μνημόνιο και λαθρομετανάστες

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-17-augoustou-20151#ixzz3j7CnxnUZ

Exit mobile version