Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι πράκτορες της Άγκυρας συνεχίζουν τον εκτουρκισμό των ξανθιωτών μαθητών

Οι πράκτορες της Άγκυρας συνεχίζουν τον εκτουρκισμό των ξανθιωτών μαθητών

Γράφει η Κόνι Κρυσταλίδου 

60 Ξανθιώτες μαθητές διαφόρων γυμνασίων και λυκείων της Ξάνθης, επισκέφτηκαν την Τουρκία με επικεφαλής, παρακαλώ, τον πρόεδρο του πολιτιστικού τμήματος της παράνομης τουρκικής ένωσης Ξάνθης (ΤΕΞ) Μπουλέντ Χατζισαλίχογλου

Ο υπεύθυνος για τα πολιτιστικά της τουρκοΤΕΞ Μπουλέντ Χατσισαλίχογλου είναι ο τουρκοπράκτορας που φωτογραφίζεται στα κεντρικά γραφεία του ΜΗΡ κάνοντας το σήμα των Γκρίζων Λύκων.

Ο Μουμίν Ντουρμούς-πρόεδρος του παραρτήματος Σμύρνης του BTTDD, τόνισε πως δίνουν σημασία σε αυτό το ταξίδι πολιτισμού και διασκέδασης, έτσι ώστε οι Δυτικοθρακιώτες μαθητές να μην αποκοπούν από την κουλτούρα τους, αλλά να γνωρίσουν και να μάθουν την… μητέρα πατρίδα τους.

Η εκδρομή οργανώθηκε όπως πάντα από τον ψευτομουφτή Ξάνθης. Τα πρακτοράκια της Άγκυρας κάνουν καλά την δουλειά τους συνεχίζοντας ανενόχλητα στην Ξάνθη, να δημιουργούν φυτώρια πρακτόρων και ανθελληνισμού, εκμεταλλευόμενοι την ανυπαρξία και την αδιαφορία της τοπικής πολιτικής αρχής, και την ανοχή των υπευθύνων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης Ξάνθης, οι οποίοι στο πνεύμα της εποχής που επιτάσσει το δόγμα του ευρύτερου εκτουρκισμού που διαφαίνεται στην Θράκη μας, συναινούν σε μία τέτοιου είδους ανθελληνική ενέργεια.

Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να καταγγέλλουμε την αδιαφορία και την ανικανότητά των ντόπιων πολιτικών ανδρείκελων, όλων των αποχρώσεων, για την Θράκη, αλλά και την επικίνδυνη ασυνειδησία ορισμένων, οι οποίοι κατάφεραν να γιγαντώσουν τον τουρκικό παράγοντα, επιτρέποντας στους τουρκοπράκτορες, εδώ και δεκαετίες να γενιτσαρεύουν με όπλο το χρήμα, Έλληνες μουσουλμάνους, Πομάκους στην καταγωγή εις βάρος της Θράκης και του Ελληνισμού. Δυστυχώς πλέον στην Θράκη δεν μιλάμε για εθνικά επικίνδυνα παιχνίδια, αλλά για ξεκάθαρες πράξεις εθνικής προδοσίας.

Καλούμε και προτρέπουμε όλους τους Θρακιώτες να σταθούν δίπλα μας και να ενισχύσουν με κάθε τρόπο τον αγώνα των Ελλήνων εθνικιστών. Να κατανοήσουν επιτέλους ότι μόνο η Χρυσή Αυγή υπερασπίζεται το μέλλον της Ελληνικότητας της Θράκης.

 Τ.Ο. Ξάνθης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-praktores-ths-agkuras-sunechizoun-ton-ektourkismo-twn-janthiwtwn-mathhtw#ixzz3jXbUMzje

Exit mobile version