Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βούλιαξε η Ελλάδα στους λαθρομετανάστες και ο Αβραμόπουλος της ΝΔ βλέπει… λαϊκισμό

Βούλιαξε η Ελλάδα στους λαθρομετανάστες και ο Αβραμόπουλος της ΝΔ βλέπει... λαϊκισμό

Θράσος απύθμενο από το νεοδημοκράτη επίτροπο της Ε.Ε. για τη μετανάστευση, Δ. Αβραμόπουλο: ενώ τα νησιά του Αιγαίου ασφυκτιούν από την αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών, ο ψοφοδεξιός πολιτικάντης αντί να δώσει λύσεις, κατηγορεί εκείνους που διαμαρτύρονται για την δραματική κατάσταση ως «λαϊκιστές»!

Ο επίτροπος λοιπόν, επί των ημερών του οποίου η Ελλάδα δέχεται διαδοχικά κύματα εισβολής από λαθρομετανάστες, επιμένει υποκριτικά να κάνει λόγο για «ανάγκη κατανομής των προσφύγων», θέση για την οποία ομιλεί από αρχής της θητείας του, δίχως να έχει πράξει το παραμικρό επί τούτου.

Καθότι όμως, ως γνήσιο τέκνο του ελλαδικού πολιτικαντισμού, αποφεύγει να αναγνωρίσει τις τεράστιες ευθύνες του, καταφεύγει στο ασφαλές καταφύγιο της εξαπόλυσης κατηγοριών προς εκείνους που βιώνουν το πρόβλημα σε όλη του την έκταση. Όπως δηλαδή ο Καμμένος και το κόμμα του κατηγορούσαν τους εκατοντάδες κατοίκους της Κω που τον αποδοκίμασαν ως «άτομα του περιθωρίου», έτσι και ο νεοδημοκράτες Αβραμόπουλος εκτοξεύει κατηγορίες περί λαϊκισμού, οι οποίες βεβαίως, τον εκθέτουν ακόμη περισσότερο στα μάτια του Ελληνικού Λαού.

Να μη λησμονούμε ότι προ ολίγων μηνών μόνο, ο νεοδημοκράτης Αβραμόπουλος μοίραζε συγχαρητήρια στην κυβέρνηση Σύριζα και σε στελέχη της όπως η Τασία Χριστοδουλοπούλου, για την «επιτυχημένη» μεταναστευτική της πολιτική! Όλα αυτά φυσικά, αποδεικνύουν τότε: είτε με αριστερά, είτε με ψοφοδεξιά κυβέρνηση, το μείζον εθνικό θέμα της λαθρομετανάστευσης οξύνεται με απρόβλεπτες συνέπειες. Μόνο μια Εθνική Ηγεσία μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, διότι μόνο μια Εθνική Ηγεσία μπορεί να εντοπίσει την αιτία του προβλήματος και να λάβει μέτρα.

Στους πολιτικάντηδες και στο θράσος τους, ο Ελληνικός Λαός θα απαντήσει με μια ισχυροποιημένη Χρυσή Αυγή, για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/bouliaje-h-ellada-stous-lathrometanastes-kai-o-abramopoulos-ths-nd-blepei-l#ixzz3jYcLvZ5P

Exit mobile version