Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σκηνικό Ιμίων στο Φαρμακονήσι: Οι Τούρκοι εκμεταλλεύονται την πρωτοφανή αδιαφορία της κυβέρνησης

Σκηνικό Ιμίων στο Φαρμακονήσι: Οι Τούρκοι εκμεταλλεύονται την πρωτοφανή αδιαφορία της κυβέρνησης

Αν ήταν λαθρομετανάστης που είχε εγκαταλειφθεί από δουλέμπορους, τα κανάλια θα μας βομβάρδιζαν με δακρύβρεχτα ρεπορτάζ για το δράμα του. Επειδή όμως πρόκειται για μια καθαρά επιθετική ενέργεια αμφισβήτησης της ελληνικής κυριαρχίας εντός ελληνικού εδάφους, το μιντιακό κατεστημένο τηρεί ένοχη σιωπή, προκειμένου να μην επιβαρύνει την προεκλογική εκστρατεία των απατεώνων του αντισυνταγματικού τόξου!

Σύμφωνα με τουρκικές πηγές, την περασμένη Πέμπτη ο Τούρκος κολυμβητής Αλπέρ Σουνάτσογλου, κολύμπησε από τα κατεχόμενα μικρασιατικά παράλια προς το Φαρμακονήσι, πάνω στο οποίο φωτογραφήθηκε με την τουρκική σημαία για να εκφράσει -όπως ο ίδιος υποστήριξε- την «τουρκική ανυπακοή στην ελληνική κατοχή του νησιού»!

Ο Μογγολότουρκος δεν δίστασε να παραχωρήσει και συνέντευξη τύπου στα γραφεία τουρκικής οργάνωσης στην κατεχόμενη πόλη της Αλικαρνασσού, όπου μάλιστα διένειμε και φωτογραφίες από το «κατόρθωμά» του. «Ήθελα να ενημερώσω στους πολίτες ότι αυτή η γη που στάζει τούρκικο αίμα εξακολουθεί να ανήκει στην Τουρκία, για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και να στείλω ένα μήνυμα στο όνομα της τουρκικής δύναμης», δήλωσε σχετικά.

Όλα τα ανωτέρω συνέβησαν κάτω από τη μύτη του ελληνικού ΥΠΕΞ και των υπολοίπων αρχών, οι οποίες έχουν ριχτεί στη μάχη της διευκόλυνσης της εισόδου των χιλιάδων λαθρομεταναστών,  που οι Τούρκοι σπρώχνουν με σύστημα και οργανωμένα στην Ελλάδα, προκαλώντας χάος σε όλα τα νησιά του Αιγαίου.

Όσο το Λιμενικό και ο Στρατός μας ασχολείται με τους «κατατρεγμένους», τόσο οι Τούρκοι κλιμακώνουν τις προκλήσεις τους βρίσκοντας ελεύθερο πεδίο δράσης. Οι ευθύνες του κυβερνητικού θίασου είναι βαρύτατες, τα δε στελέχη της άκρως επικίνδυνα για την εθνική μας ασφάλεια και κυριαρχία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/skhniko-imiwn-sto-farmakonhsi-oi-tourkoi-ekmetalleuontai-thn-prwtofanh-adia#ixzz3jZtfYfAl

Exit mobile version