Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Ήταν Δεκέμβριος του 2009 και ήμουν μόλις 15,5 ετών όταν άρχισα να διαβάζω και να ασχολούμαι με την Χρυσή Αυγή και δεν μετανιώνω γι’ αυτό ποτέ μου, αυτή με έμαθε να έχω πείσμα, υπομονή, πειθαρχία και πάνω απ’ όλα πίστη. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ είναι σαν δεύτερος πατέρας μου γιατί αυτός ξύπνησε χιλιάδες ελληνόπουλα όπως εμένα και δεν θα τα παρατήσω ως την τελική νίκη να πάρουμε πίσω ότι μας ανήκει σαν ΕΛΛΗΝΕΣ! Όποιο και κόστος να έχει αυτός ο αγώνας εμείς τα παιδιά με τα μαύρα μεγαλώσαμε και δεν φοβηθήκαμε ούτε τις φυλακές τους αλλά ούτε τις δολοφονίες, το σύστημα ήθελε να μας τρομοκρατήσει με την άνανδρη δολοφονία των 2 συναγωνιστών μας του Μάνου, του Γιώργου και με τον Αλέξη να δίνει μάχη με την ζωή του και την κέρδισε. Δεν μπορεί κανείς από μας να ξεχάσει τις εκατοντάδες βόμβες σε γραφεία, τις επιθέσεις σε συναγωνιστές…ορκιζόμαστε ότι δεν θα κάνουμε ποτέ πίσω γιατί ο ΘΕΟΣ είναι μαζί μας, ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

Δημήτρης Γ.

Έλληνα, θα ψηφίσεις το χαμό σου;

Αμφισβητώ το δικαίωμα της παρέας Λαφαζάνη να λάβουν την 3η διερευνητική εντολή για τρεις λόγους: 1) Πολλοί από αυτούς προέρχονται από τις 50 έδρες που ο εκλογικός νόμος αφαίρεσε από τα άλλα κόμματα, για να τις δώσει στο πρώτο. Η Χρυσή Αυγή αντί να έχει 21 – 22 βουλευτές έχει μόλις 17. Αυτές οι 50 έδρες ανήκουν στο πρώτο κόμμα. Δεν είναι δυνατόν αυτοί οι βουλευτές να διαφοροποιηθούν σχηματίζοντας άλλη ομάδα και να προβάλλουν την αξίωση να λογίζονται ως τρίτο κόμμα. Όσοι από αυτούς ανήκουν στους 50 βουλευτές – δώρο, θα έπρεπε να μην προσμετρούνται. Εάν κάποιοι από αυτούς δεν θέλουν να ανήκουν πλέον στο πρώτο κόμμα, τότε να επιστραφούν οι έδρες τους στα κόμματα από τα οποία εκλάπησαν! 2) Ο νόμος ορίζει ότι συνασπισμοί κομμάτων δεν δικαιούνται τις 50 έδρες – δώρο. Το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διασπάται, δηλώνει ότι δεν ήταν ένα κόμμα αλλά ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ! Άρα θα πρέπει να του αφαιρεθούν οι 50 έδρες και να επιστραφούν στα κόμματα από τα οποία αφαιρέθηκαν. Τότε θα δούμε πόσους βουλευτές θα έχει ο Λαφαζάνης και εάν δικαιούται της 3ης εντολής. Εξαπάτησαν τον λαό κατεβαίνοντας ως ένα κόμμα, υφάρπαξαν τις 50 έδρες -δώρο και τώρα κάνουν παιχνίδια με αυτές προσπαθώντας να υποσκελίσουν την πραγματική 3η πολιτική δύναμη των εκλογών του Ιανουαρίου, την Χρυσή Αυγή! 3) Οι βουλευτές του Λαφαζάνη εκλέχθηκαν με την σημαία και την κάλυψη άλλου κόμματος. Είναι άγνωστο τι ποσοστό θα τους έδινε ο λαός εάν κατέβαιναν μόνοι τους. Είναι εντελώς αυθαίρετο να προβάλλονται ως τρίτο κόμμα διεκδικώντας την 3η διερευνητική εντολή από το κόμμα που ο λαός όρισε ως τρίτο. Γνωρίζω ότι τίποτα δεν θα προέκυπτε από αυτές τις εντολές. Απλά έχω αγανακτήσει από τις συνεχείς καταπατήσεις των δικαιωμάτων των εθνικιστών και τις κάθε είδους παράνομες και ημινόμιμες προσπάθειες παρεμπόδισης της δράσης και λειτουργίας του κόμματός μας. Ελπίζω κάποτε ο ελληνικός λαός να συναισθανθεί επιτέλους την καταστροφή που επέρχεται και να δώσει αυτός κατευθείαν την πρώτη διερευνητική εντολή και την προσταγή στην Χρυσή Αυγή να βγάλει από το βούρκο αυτό το υπερήφανο έθνος και να το οδηγήσει στην ανάταση που δικαιούται.

Μετά τιμής, Γ.Θ.

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για τις λίστες των υποψηφίων βουλευτών στις προσεχείς εκλογές

Παιδιά, καλό αγώνα. Είμαστε δυναμικά στο πλευρό σας. Όσο κρατάτε θα έχουμε ψηλά το κεφάλι και όταν θα λυγίζετε θα σας εμψυχώνουμε να συνεχίσετε. Μη σταματήσετε τον ωραίο σας και αγνό αγώνα σας. Σας πιστεύουμε και σας στηρίζουμε. Όπως είπατε μέχρι την τελευταία σας ανάσα ο αγώνας για την ανόρθωση της ταλαιπωρημένης μας πατρίδας μας.

Κωνσταντίνος Τ.

Βούλιαξε η Ελλάδα στους λαθρομετανάστες και ο Αβραμόπουλος της ΝΔ βλέπει… λαϊκισμό

Όλοι ξέρουν ότι από κόμματα μετά τις εκλογές θα έχουν γίνει αποκόμματα κάτι ρετάλια που δεν θα φτάνουν ούτε για να ράψεις μια τσέπη. Πιστεύω ότι θέλουν να φτιάξουν μια Οικουμενική κυβέρνηση απόλυτα μνημονιακή φιλογερμανική, να ενώσουν δηλαδή όλα τα ρετάλια μαζί για να μας φορέσουν το Γερμανικό συνολάκι οίκου Σόιμπλε! Επειδή όμως σαν ρετάλια που είναι δεν θέλουν να πάρουν την ευθύνη βάζουν τον Λαό μπροστά με τις εκλογές για να νομιμοποιήσουν το ξεπούλημα του. Τέτοια παλιανθρωπιά και διαφθορά έχει ο εγκέφαλος τους. Ζω με την ελπίδα ότι ο ηρωικός Ελληνικός Λαός έχει καταλάβει την προδοσία όλων αυτών των πολιτικών δυνάμεων των τελευταίων ετών και θα δώσει δύναμη αυτοδυναμίας στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Α.Δ.

Η Χρυσή Αυγή θα είναι η επόμενη αξιωματική αντιπολίτευση

Σου ετοιμάζουν ξανά εκλογές πρόωρες, αφού ολοκληρώνουν τη βρώμικη δουλειά της ψήφισης και του τρίτου Μνημονίου. Και αρνούνται να δώσουν την διερευνητική εντολή στο τρίτο κόμμα το οποίο ήταν η επιλογή του Ελληνικού λαού, φτιάχνοντας μια ψευτοομάδα υπό το Λαφαζάνη. Και ύστερα σφίγγεις τις γροθιές σου. Και βροντοφωνάζεις,  ΟΧΙ στα Μνημόνια, ΟΧΙ στους λαθρομετανάστες!

Σ.Μ.

Οι πράκτορες της Άγκυρας συνεχίζουν τον εκτουρκισμό των ξανθιωτών μαθητών

Αγαπητοί φίλοι της Χρυσής Αυγής θα ήθελα να εκφράσω την άποψη μου σε ένα μείζον ζήτημα καθώς το πρόβλημα της Ελλάδας σήμερα εκτός από την ανεργία, την διαφθορά και την λαθρομετανάστευση είναι η δυσκολία της χώρας μας να υπάρξει εθνική ανεξαρτησία…Είναι εύλογη η σκέψη σας να επιστρέψει  χώρα στον πρωτογενή τομέα αλλά το νέο μνημόνιο ισοπεδώνει τους αγρότες. Αυτό κατά την γνώμη μου γίνεται για να έχουμε ανάγκη τις ξένες χώρες και τα υλικά αγαθά τους και εμείς να μην γίνουμε ποτέ ανεξάρτητοι πολίτες. Αυτό όμως πρέπει να αλλάξει διότι είμαστε μια χώρα που είναι ευλογημένη και πολλά υποσχόμενη και αυτό άλλωστε το αποδεικνύει το μίσος των ξένων δυνάμεων και οι τάσεις καταστροφής που έχουν για εμάς. Για το τέλος θα θυμίσω μια ρήση από το έργο του Ομήρου ‘εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης’…Εσείς το κάνετε με μεγάλη επιτυχία και αυτό στην κάλπη τις 20 Σεπτεμβρίου θα φανεί…Καλή συνέχεια και καλή δύναμη…..

Ε.Α.

“ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ”: Εκτόξευση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής – Μαζική εισροή ψηφοφόρων από Σύριζα, ΝΔ και ΑΝΕΛ

Καλησπέρα Έλληνες είμαι ένα Κρητικός κάτοικος της ΚΩ. Η κατάσταση εχει βγει εκτός ελέγχου στο νησί. Οι επόμενες εκλογές είναι ίσως μια από τις τελευταίες μας ελπίδες για εκκαθάριση αυτού του τόπου. Ο κόσμος εχει αγανακτήσει και στρέφεται μαζικά προς τον Λαϊκό Σύνδεσμο. Περιμένουμε πολλά από εσάς, όχι φυσικά διορισμούς και γεμάτες τσέπες αλλά δυο πολύ βασικά πράγματα να φύγουνε όλοι οι λαθρομετανάστες – Μουσουλμάνοι. Όπως και την μη Πώληση της Κρατικής μας περιουσίας σε ξένα συμφέροντα. Η κατάσταση στην χώρα είναι σοβαρότερη από ποτέ. Η ενδεχομένη συν-κυβέρνηση Σύριζα-ΝΔ δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο στο πέρασμα της. Σας στηρίζουμε και στις εκλογές θα πάρετε ποσοστά που θα πρέπει να είστε έτοιμοι να ανταπεξέλθετε σε αυτά. Είστε η μόνη ελπίδα που μας εχει απομείνει. Ο κόσμος ξύπνησε και    πλέον δεν πιστεύει και δεν τρώει ότι του πλασάρουνε τα ΜΜΕ.

Β.Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-23-augoustou-2015#ixzz3jaPN91Gj

Exit mobile version