Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αλεξανδρούπολη, Τρίπολη, Θάσος

Στις 19 Αυγούστου κλιμάκιο της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης παρουσία του Γραμματέα Κιτσόπουλου Χρήστου επισκέφτηκαν την πόλη του Διδυμότειχου. Οι πολίτες της περιοχής θέλησαν να ενημερωθούν και και να μάθουν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής πάνω στα φλέγοντα ζητήματα που τους απασχολούν.

Παίρνοντας τον λόγο ο γραμματέας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μνημόνιο και τα μέτρα που θα πέσουν πάνω στα κεφάλια των Ελλήνων που αυτή την στιγμή αγωνιούν για το τι θα τους ξημερώσει αύριο. Η πολιτική της προδοσίας που ακολουθήθηκε από την μεταπολίτευση μέχρι τώρα ήταν να καταχρεωθεί το Ελληνικό κράτος άλλα και οι πολίτες με υπέρογκα δάνεια τα οποία αντί να γίνουν υποδομές και να αναπτυχθεί ο πρωτογενείς τομέας πήγαν σε παροχές στο δημόσιο, μην ξεχνάμε το “Τσοβόλα δώστα όλα” για να δημιουργηθούν οι κομματική στρατοί. Κατόπιν χρησιμοποιώντας την μέθοδο της σαλαμοποίησης (κόβοντας ένα κομμάτι κάθε φορά) τα λεγόμενα κόμματα εξουσίας (έτσι τους βάφτισαν τα ΜΜΕ) ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και το μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ το ΣΥΡΙΖΑ, κατέστρεψαν τον πρωτογενή τομέα και αποβιομηχάνισαν την πατρίδα μας.

Ταυτόχρονα έχουμε και το οξύμωρο να βγαίνουν οι Έλληνες Πρωθυπουργοί και να ζητιάνε αύξηση της παραγωγικότητας και από την άλλη να πουλάνε για ένα κομμάτι ψωμί ότι θα μπορούσε να είναι παραγωγικό. Έχουμε φτάσει στο σημείο να μην παράγουμε τίποτα και να ξεπουλάμε στους ξένους όλα τα μέσα παραγωγής και τις υποδομές της χώρας μέσω του ΤΑΙΠΕΔ ώστε αυτοί που θα τα αγοράσουν στην συνέχεια να παράγουν προϊόντα τα όποια θα τα αγοράζουμε εμείς. Στην συζήτηση που ακολούθησε πήρε τον λόγο και το μέλος της νομαρχιακής Καραβέλας Συμεών και αναφέρθηκε στην στάση που κρατούν η σημερινοί Έλληνες άλλα και ποια θα πρέπει να είναι η στάση ενός εθνικιστή και επιτέλους οι Έλληνες αν θέλουν να επιβιώσουν θα πρέπει να αποφασίσουν να αγωνιστούν πραγματικά . Οι πολίτες που παραβρέθηκαν όλοι, τόνισαν ότι τα ψέματα τελείωσαν, η ώρα της χρυσής αυγής έρχεται . Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν εφημερίδες και φυλλάδια τα όποια τα πήραν οι φίλοι και υποστηρικτές του κινήματος για να τα μοιράσουν στο Διδυμότειχο και στα γύρω χωριά, συμμετέχοντας και αυτοί ενεργά στον αγώνα για να ξεβρωμίσει αυτή η χωρά από τους προδότες πολιτικούς.

Την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015,στα γραφεία της Τοπικής Οργανώσεως Τριπόλεως του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον συναγωνιστή Γιαννατσή Τάσο με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Τονίστηκε ότι η συγκυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ αφού αθέτησε όλα όσα είχε υποσχεθεί προεκλογικά, αφού πρόδωσε το ΟΧΙ των Ελλήνων στα μνημόνια και υπέγραψε το αριστερό μνημόνιο 3, με την στήριξη όλων των κομμάτων – πλην της Χρυσής Αυγής . Αφού, έδωσε την Ελληνική ιθαγένεια ανεξαιρέτως σε κάθε λαθρομετανάστη και άφησε τα νησιά μας να κατακλυστούν από τις χιλιάδες των λαθρομεταναστών, αφού έκανε όλη την βρόμικη δουλειά ο Τσίπρας, παραιτήθηκε και ανακοίνωσε πρόωρες εκλογές.

Έγινε αναφορά στην εφεύρεση του συστήματος,την κοινοβουλευτική ομάδα των δήθεν αντιμνημονιακών βουλευτών του Σύριζα, που δημιουργήθηκε, εκτάκτως, ώστε να μην δοθεί διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως στην 3η πολιτική δύναμη της χώρας, την Χρυσή Αυγή. Στις επερχόμενες εκλογές τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής θα γιγαντωθούν, διότι ο Ελληνικός Λαός έχει αντιληφθεί πως μόνο η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας. Η Χρυσή Αυγή θα λάβει μέρος σε αυτές τις εκλογές σταθερή και συνεπής στις θέσεις της : Όχι στα μνημόνια – Όχι στην λαθρομετανάστευση – Επιστροφή στην Εθνική παραγωγή και αυτάρκεια  – Όχι στους εκβιασμούς των διεθνών τοκογλύφων.

Την Τετάρτη 19/08, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εβδομαδιαία συγκέντρωση στα γραφεία της Τ.Ο. Θάσου, όπου ο γραμματέας της τοπικής, Χαλκιώτης Γεώργιος πραγματοποίησε ομιλία με θέμα την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Αρχικά έκανε λόγο για το απόλυτο ξεφτιλισμα της κυβέρνησης που μεταφέρει λαθρομετανάστες με πλοία και κρουαζιερόπλοια της χώρα μας. Είναι η ίδια κυβέρνηση με χωρίς δεύτερη σκέψη οδηγεί τον Ελληνικό λαό στο τέλος του, ψηφίζοντας το τρίτο μνημόνιο της αριστεράς. Μόνο η Χρυσή Αυγή πλέον έμεινε να παλεύει για τη σωτηρία της Ελλάδας. Στην συνέχεια έγινε αναφορά στις μαύρες μέρες του 1996 στην 11η και 14η Αυγούστου μέρες πόνου και μνήμης για Ελλάδα και Κύπρο γιατί ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ τους ήρωες-μάρτυρες Κύπριους Τάσο Ισαάκ και τον ξάδερφο του Σολωμό Σολωμού δυό νέα παλικάρια που έδωσαν την ζωή τους για την πατρίδα τους. Κλείνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής μίλησε για την απελπιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται Κω, Μυτιλήνη και πολλά ακόμα νησιά του Βορείου Αιγαίου όπου τα πράγματα είναι πλέον ανεξέλεγκτα από τις άγριες συμπλοκές των λαθρομεταναστών μεταξύ τους αλλά και με τις τοπικές αρχές.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn265#ixzz3jcQRVDtk

Exit mobile version