Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο θρασύς υπουργός Δικαιοσύνης θέλει να αφήνει ελεύθερους τους κακοποιούς

Ο θρασύς υπουργός Δικαιοσύνης θέλει να αφήνει ελεύθερους τους κακοποιούς

Δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση στο γενικά κακό σύνολο της κυβέρνησης ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, ο οποίος υποστήριξε ότι η αποφυλάκιση των δραστών του εγκλήματος στην Ύδρα έγινε με δικές του διατάξεις!

Όπως υποστηρίζει «Από ένα σημείο και μετά το να παραμείνει ένας κρατούμενος για περισσότερο καιρό στη φυλακή δεν έχει αντίκρισμα στην ενδεχόμενη εκτροπή του», προσθέτοντας ότι «δεν μπορούν όλοι οι άνθρωποι που μπαίνουν στη φυλακή να μπαίνουν ισόβια». Και συμπλήρωσε το μνημειώδες: «Το να βγαίνει κάποιος πιο σύντομα ή αργά δεν έχει αντίκρισμα στην υποτροπή που θα ακολουθήσει. Ίσα ίσα, έρευνες έχουν δείξει ότι όσο μεγαλύτερη η ποινή τόσο αποκοινωνικοποιείται ο άνθρωπος και αναπτύσσει μεγαλύτερη επιθετικότητα»!

Βρε τι είναι τούτοι; Ψεύτες είναι, λαθρομετανάστες μας γέμισαν, ας αποφυλακίσουν πρόωρα και τους εγκληματίες να δέσει το γλυκό… Διώξτε τους στις εκλογές να ησυχάσουμε!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-thrasus-upourgos-dikaiosunhs-thelei-na-afhnei-eleutherous-tous-kakopoious#ixzz3jdhwFv3V

Exit mobile version