Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θαύμα της επιστήμης: Χέρι χέρι Σαμαράς-Βαγγέλας θάβουν το πτώμα της ΝουΔούλας…

Θαύμα της επιστήμης: Χέρι χέρι Σαμαράς-Βαγγέλας θάβουν το πτώμα της ΝουΔούλας...

Γράφει ο Αντίοχος

Από την ώρα που φάνηκε πλέον ότι πάμε σε πρόωρες εκλογές, λες και τον τσίμπησε μύγα τσε-τσε τον μέχρι πρότινος… κοιμώμενο ορθίως βαρύμαγκα Βαγγέλα! Και την διερευνητική εντολή πήρε και… πρωτοβουλίες παίρνει, και… κυβέρνηση «προσπαθεί» να σχηματίσει, μέχρι και με την –απερχόμενη- που-του-βου Ζωή ένωσε τις δυνάμεις του!

Και βέβαια, καθυστέρηση κάνει ο… βαρύμαγκας Βαγγέλας, σαν κάτι λαμόγια ποδοσφαιριστές που πέφτουν κάτω στα τελευταία λεπτά και κάνουν τον… τραυματία. Και σίγουρα, έχει τους λόγους του που το κάνει…

1ον) Τους προσωπικούς του λόγους. Καλά την είχε βολέψει ως μεταβατικός αρχηγός, μέχρι την άνοιξη του 2016. Αφήστε δε που έκανε όνειρα και για παραπέρα, βασιζόμενος στο «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού». Οι πρόωρες εκλογές του τα χάλασαν όλα! Και μετά το… Βατερλό της νουδούλας σ’ αυτές, οι εξελίξεις θα τρέξουν και ο… βαρύμαγκας θα ξαναπάει στη γωνιά του, να παίζει με την… κομπολόγα του.

2ον) Πολιτικούς λόγους. Μέχρι προχθές, η νουδούλα ήταν η ουρά της τριτομνημονιακής συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων. Όλα τα’ κανε! Και το νέο αριστερό Μνημόνιο ψήφισε, και τα προαπαιτούμενά του και μάλιστα χωρίς να έχει ούτε μία διαρροή. Ομοφώνως! Κι έφτασαν φόλα νεοδημοκρατικές ιστοσελίδες να γράψουν ότι «πιο υποταγμένη αντιπολίτευση δεν έχει υπάρξει ποτέ» και να του βγάλουν και στιχάκι: «Ο Τσίπρας θα σου κόψει το μουστάκι, Μεϊμαράκη, Μεϊμαράκη».

Κι αν δεν ήταν και η Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα, θα έκανε και «μεγάλη συγκυβέρνηση» επίσημη, «με παπά και με κουμπάρο», που λέμε. Τώρα, με τι μούτρα να βγει στην πιάτσα, να διεκδικήσει τις ψήφους των Ελλήνων πολιτών; Τι να τους πει; Ψηφίστε με για να κάνω… αντιπολίτευση; Γι’ αυτό, λοιπόν, κάνει καθυστερήσεις και καυγά για τα… διαδικαστικά, για να κρύψει τα πραγματικά, μπας και πείσει κανένα κορόιδο να ελεήσει τον… αόμματο.

Αμ δε σφάξανε Βαγγέλα!

Διαψεύστηκαν οι φήμες που διέσπειραν τον τελευταίο καιρό κάποιοι… κακόβουλοι τύποι, ότι ο φον Αντωνάκης… υποτροπίασε και κλείστηκε στο γνωστό μέρος, λόγω της παρατεταμένης εξαφάνισής του.

Ο Αντωνάκης, λοιπόν, τους διέψευσε με τον καλύτερο τρόπο, εμφανιζόμενος εκτάκτως –με ύφος χαλαρό και με τα χέρια στις τσέπες- στη βουλή για συνάντηση με τον βαρύμαγκα Βαγγέλα, για να του δώσει την… ευχή του για τις εκλογές που έρχονται (να… πατώσει για να φανεί ότι μετά απ’ αυτόν το… χάος) και να κουβεντιάσουν «τις εξελίξεις όπως διαμορφώνονται ενόψει εκλογών, μετά και το διαφαινόμενο ναυάγιο των διερευνητικών εντολών για σχηματισμό κυβέρνησης από την παρούσα Βουλή».

Τι μήνυμα δίνει αυτή η απρόσμενη εμφάνιση Σαμαρά; Ότι στην εποχή μας, η επιστήμη κάνει… θαύματα!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-fon-antwnakhs-o-baggelas-kai-to…-thauma-ths-episthmhs#ixzz3jdiJ4IWM

Exit mobile version