Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το παραδέχονται πια όλοι: Η Χρυσή Αυγή στις εκλογές θα αυξήσει σημαντικά τα ποσοστά της!

Το παραδέχονται πια όλοι: Η Χρυσή Αυγή στις εκλογές θα αυξήσει σημαντικά τα ποσοστά της!

Πέρα από σύσσωμο τον ελληνικό λαό που γνωρίζει πολύ καλά ότι η Χρυσή Αυγή θα γιγαντωθεί στις επερχόμενες εκλογές, καθώς αποτελεί την μοναδική δύναμη εθνικής αντίστασης απέναντι στα εθνοκτόνα Μνημόνια και την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, τώρα πια και οι συστημικές εφημερίδες παραδέχονται ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής θα εκτοξευθούν!

Μετά λοιπόν από τα “Παραπολιτικά” ακόμα δύο εφημερίδες αποκαλύπτουν την άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου. Συγκεκριμένα η Kontra news σημειώνει: “Κινείται ανοδικά – μετά και από την ψήφιση ενός ακόμα Μνημονίου – η Χρυσή Αυγή, ειδικά σε περιοχές που τα προβλήματα είναι οξυμένα“.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η κυριακάτικη “Δημοκρατία”, η οποία αναφέρει: “Οι εξελίξεις φαίνεται να ευνοούν τη στρατηγική επιδίωξη του κόμματος να διατηρηθεί ή και να ενισχύσει τη δυναμική του στο νέο Κοινοβούλιο, καθώς διατήρησε σταθερή γραμμή κατά του Μνημονίου σε ολόκληρο το επτάμηνο της διακυβέρνησης Τσίπρα“.

Είναι πια κοινή πεποίθηση και σύντομα πραγματικότητα: Η Χρυσή Αυγή θα είναι η ενισχυμένη και μοναδική δύναμη εθνικής αντίστασης!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-paradechontai-pia-oloi-h-chrush-augh-stis-ekloges-tha-aujhsei-shmantika#ixzz3jdwFf1Yp

Exit mobile version