Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Νέα Μηχανιώνα, Δράμα

Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή και βουλευτή Β΄ Αθηνών Ηλία Παναγιώταρου σχετικά με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

Ο συναγωνιστής Παναγιώταρος τόνισε, ότι η Χρυσή Αυγή είναι πανέτοιμη, να δώσει τον προεκλογικό αγώνα και το βράδυ των εκλογών το Κίνημα μας θα είναι ακόμα πιο ισχυρό. Όσα αναχώματα και αν χρησιμοποιήσει το ένοχο πολιτικό κατεστημένο, επισήμανε ο συναγωνιστής Παναγιώταρος δεν μπορεί να ανακόψει την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Το Σάββατο 22-8-2015 οι Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Ματθαιόπουλος Αρτέμης και Γραικός Φώτης μαζί με κλιμάκιο συναγωνιστών την Τ.Ο. Ν. Μηχανιώνας παραβρέθηκαν στο εορτασμό της Αποδόσεως της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου στο Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης και στη συνέχεια ακολούθησαν μαζί με χιλιάδες Ελλήνων την περιφορά της θαυματουργής Εικόνας της Μεγαλόχαρης ώστε να τιμήσουν την μεγάλη αυτή γιορτή της Ορθοδοξίας.

Είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον κόσμο, ο οποίος δήλωσε τη συμπαράστασή του στον αγώνα που κάνει το Κίνημα. Οι συναγωνιστές Βουλευτές ενημέρωσαν ότι ο αγώνας γίνεται για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, για την Πατρίδα μας και για την Ορθόδοξη Πίστη. Οι απειλές στο μέλλον για τις αξίες του Ελληνισμού θα είναι μεγάλες, αλλά ο αγώνας θα συνεχιστεί χωρίς να υπολογίζεται το οποιοδήποτε κόστος μέχρι την τελική νίκη.

Την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εβδομαδιαία συγκέντρωση στα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας, όπου ο γραμματέας της Τοπικής, συναγωνιστής Αζαριάδης Νικόλαος, πραγματοποίησε ομιλία με θέμα την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Αρχικά, έγινε λόγος για το τρίτο αιματηρό μνημόνιο με υπογραφή των μαρξιστών αυτή τη φορά, το οποίο αποσκοπεί στη διάλυση του Εθνικού ιστού. Η ”πρώτη φορά αριστερά” και η ”ουρά” της η ψοφοδεξιά, από κοινού με τα υπόλοιπα Εθνοπροδοτικά κόμματα αποφάσισαν την υποτέλεια και το ξεπούλημα της Πατρίδας μας στους διεθνείς τοκογλύφους, με μοναδική Εθνική Αντιπολίτευση και τελευταία ελπίδα του τόπου την Χρυσή Αυγή.

Εν συνεχεία, έγινε μια τοποθέτηση για τις ορδές των μεταναστών, αναφέροντας ότι αυτό αποτελεί την μεγαλύτερη πληγή της Χώρας καθώς η αλλοίωση του πληθυσμού είναι προ των πυλών. Κλείνοντας την ομιλία ο συναγωνιστής, ανάφερε ότι το συνονθύλευμα του σύριζα δεν μπόρεσε τελικά να συνεργαστεί, επαληθεύοντας τις φωνές της Χρυσής Αυγής για ασυνεννοησία. Ο ”ελπιδοφόρος σύριζα” αντιμάχεται και διαλύεται, ο πρόεδρός του παραιτείται και η Χώρα οδηγείται για πέμπτη φορά μέσα σε τρία χρόνια σε εκλογές.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn266#ixzz3jkZYibKF

Exit mobile version