Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βουλγαρία και ψευδοκράτος των Σκοπίων επιστρατεύουν τις Ένοπλες Δυνάμεις για την φύλαξη των συνόρων τους – Η Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι…

Βουλγαρία και ψευδοκράτος των Σκοπίων επιστρατεύουν τις Ένοπλες Δυνάμεις για την φύλαξη των συνόρων τους - Η Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι...

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Ειλικρινά αυτό που αντιμετωπίζουμε ως Λαός και ως Φυλή είναι απίστευτο. Η επιβίωση, η καθημερινότητα και το μέλλον μας, να εξαρτώνται και να καθορίζονται, από τις προσωπικές δοξασίες και το συμπλεγματικό άλγος, ενός ανισόρροπου συνειδησιακά και λογικά προσώπου που η κατάρα και η μαύρη μας τύχη το έκανε να είναι υφυπουργός μεταναστευτικής πολιτικής. Είναι ένα θέμα το οποίο έχουμε σχολιάσει και αναλύσει κατά κόρον, αλλά τελικά διαπιστώνουμε ότι είναι ανεξάντλητο.

Πώς μπορούμε να σταματήσουμε να κατακρίνουμε την κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου, χαρακτηρίζοντάς την ως πρόσωπο επικίνδυνο για την Πατρίδα και τον Λαό, όταν καθημερινά χιλιάδες λαθρομετανάστες κατακλύζουν τα νησιά μας δημιουργώντας έκρυθμες και ανατρεπτικές καταστάσεις που τορπιλίζουν τη ζωή και την καθημερινότητα των κατοίκων.

Πώς μπορούμε να σταματήσουμε να την κατηγορούμε, ως ανθέλληνα και πολέμιο της Φυλής της, όταν χιλιάδες τριτοκοσμικοί εισβολείς μεταφέρονται με τα πλοία της γραμμής στον Πειραιά και από εκεί αφήνονται ανεξέλεγκτοι προκειμένου να μετατρέψουν την πρωτεύουσα σ’ έναν τεράστιο οχετό.

Πώς μπορούμε να πάψουμε να επισημαίνουμε ότι οι νοσηρές διεθνιστικές ιδεοληψίες αυτού του προσώπου καθώς και ο ψευδής ανθρωπισμός του αποτελούν ταφόπλακα για τον Ελληνισμό.

Αφ ης στιγμής τα Σκόπια και η Βουλγαρία δυο επίσης ευρωπαϊκές χώρες ενισχύουν όχι μόνο με συνοριοφύλακες αλλά και με στρατό την παραμεθόριο τους, προκειμένου να μην επιτρέψουν στους απρόσκλητους επιδρομείς να εισέλθουν στα εδάφη τους, η θεία Τασία σχεδιάζει καταυλισμούς σε όλη τη Χώρα μεριμνώντας να έχουν ανέσεις και να παρέχουν καλού επιπέδου διαβίωση, μη διστάζοντας να χρησιμοποιήσει γι αυτό τον σκοπό οικονομικά κονδύλια, που προορίζονται για την στήριξη και την αρωγή των δεκάδων χιλιάδων πλέον αναξιοπαθούντων Συμπατριωτών μας.

Αγαπητοί για μια ακόμη φορά θα έλθουμε σε αυτό που αναφέραμε μήνες πριν και που δυστυχώς έχει επιβεβαιωθεί περίτρανα. Αν η αστική δημοκρατία οδήγησε τη Χώρα σε οικονομικό Μεσαίωνα ο ΣΥΡΙΖΑ την οδηγεί στη Λίθινη Εποχή. Πλέον δεν υπάρχει χρόνος για γογγυσμούς και μεμψιμοιρίες.

Ο κάθε Έλληνας, ο κάθε Πατριώτης που αγαπά αυτόν τον Τόπο και ενδιαφέρεται για το μέλλον των παιδιών του, πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η Χώρα δεν είναι δυνατόν να σωθεί και να ξεφύγει από τον φρικτό Λαβύρινθο, από την οικονομική κατοχή και από την κοινωνική και πολιτισμική υποταγή που του επέβαλαν και του επιβάλουν οι διάφορες κυβερνήσεις ανθελλήνων και δοσίλογων. Όσο αυτοί μας εξουσιάζουν το μέλλον μας θα είναι υποθηκευμένο και δυσοίωνο και η ζωή μας θα κινείται σε μια ιλιγγιώδη παρακμιακή πορεία.

Η μόνη λύση, η μόνη ελπίδα για το Έθνος είναι να ενισχύσουμε με την ψήφο μας το Εθνικιστικό Κίνημα, να δώσουμε την εξουσία και τη δύναμη σε πραγματικούς Έλληνες, σε ιδεολόγους που θα μοχθήσουν και θα αγωνιστούν για την απελευθέρωση της Πατρίδας από τους εσωτερικούς και εξωτερικούς δυνάστες, για το τέλος της μάστιγας της λαθρομετανάστευσης και για την Αναγέννηση  του Ελληνισμού.

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chwra-mas-gonatizei-empros-sth-lathrometanasteush-otan-h-boulgaria-kai-ta#ixzz3jkZydr6H

Exit mobile version