Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τζάμπα οι… τεμενάδες! Λαφαζανίστας: Είναι ανοησία να περιμένουμε βοήθεια από την Ρωσσία

Τζάμπα οι... τεμενάδες! Λαφαζανίστας: Είναι ανοησία να περιμένουμε βοήθεια από την Ρωσσία

Γράφει ο Αντίοχος

«Υπάρχει εναλλακτική», είναι η μόνιμη απάντηση των Λαφαζανίστας-Κουδουνίστρας-Πολιτικών Απατεωνίστας, όταν τους ρωτούν τι προτείνουν για το μέλλον της χώρας πέρα από το Μνημόνιο. Αλλά αυτή την «εναλλακτική» τη φυλάνε ως… επτασφράγιστο μυστικό, αφήνοντας τη… φαντασία του καθενός να οργιάζει.

Βεβαίως, το μυαλό όλων όταν ακούει τη λέξη «εναλλακτική», πάει στην Ρωσσία. Φρόντισαν, άλλωστε και οι ίδιοι οι Λαφαζανίστας –την εποχή της… «σκληρής διαπραγμάτευσης»- να καλλιεργήσουν τέτοιες ελπίδες, πότε με τα ταξίδια στην Μόσχα και το… Λένινγκραντ, πότε «διαρρέοντας» ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να μας δώσει 5 δισ. ως… προκαταβολή για τον αγωγό του… μέλλοντος, πότε ότι από στιγμή σε στιγμή προσχωρούμε στους BRICS, και πότε με… βαθύτατους τεμενάδες στο αφεντικό της Gasprom. Τελικά, όλα αυτά αποδείχτηκαν παραμύθια της Χαλιμάς και ο ίδιος ο πρόεδρος Πούτιν αποκάλυψε ότι ουδέποτε του ζητήθηκε οικονομική βοήθεια από την ελληνική πλευρά.

Τώρα, οι Λαφαζανίστας κ.λπ. τα… γυρίζουν, ενθυμούμενοι την… Γιάλτα. Έτσι, σε άρθρο υπό τον τίτλο «Μεταμνημονιακά και άλλα», που δημοσίευσε το διαδικτυακό τους όργανο (“Iskra”), υποστηρίζουν τα εξής:

«Στο κέντρο του προβλήματος είναι η Ανεξαρτησία της χώρας. Δηλαδή η δυνατότητα να αποφασίζει η Αθήνα εντός των υπαρκτών συσχετισμών ισχύος διεθνώς, λαμβάνοντας υπόψη τις ποικίλες συγκλίσεις, αποκλίσεις, και συγκρούσεις, ρευστές και μεταβαλλόμενες, των ισχυρών παικτών που έχουν άμεσο λόγο στη χώρα και στην περιοχή μας. Είναι ανοησία να περιμένουμε βοήθεια από τη Ρωσία αν εκτιμηθεί πχ ότι η Μόσχα αποδέχεται ως δεδομένο πως η Ελλάδα ανήκει στη Δύση και ότι δεν είναι διατεθειμένη να το αμφισβητήσει. Επιχειρήσαμε να το αγνοήσουμε μετά τη Γιάλτα και το πληρώσαμε με εμφύλιο. Δεν μπορεί να μιλάμε για «πολιτική αγωγών» όταν δεν εξαρτάται από εμάς και να «αγνοούμε» ότι η Τουρκία, πρώτος και άμεσα ενδιαφερόμενος, υποχωρεί (από τη συμφωνία με τη Ρωσία) λόγω των αμερικανικών πιέσεων, κλπ. Από τη ναυμαχία του Ναυαρίνου ως σήμερα ο διεθνής παράγων ήταν ο αποφασιστικός για τις εσωτερικές εξελίξεις».

Κι αν δεν είναι η «εναλλακτική» τους η Μόσχα, τότε ποια είναι; Προφανώς, η… Βενεζουέλα του συντρόφου Μαδούρο, που δεν έχει ούτε… χαρτί υγείας!

(ΥΓ): Και να ήθελαν αρχικά οι Ρώσσοι να βοηθήσουν την Ελλάδα, μόλις είδαν με ποιους είχαν να κάνουν, σίγουρα το μετάνιωσαν. Βλέπετε, στα αρχεία των ρωσσικών υπηρεσιών υπάρχουν και οι φάκελοι της σοβιετικής εποχής, οι οποίοι σίγουρα περιλαμβάνουν τους λεγάμενους, που τότε ήτανε στελέχη του ΚΚΕ κι είχαν επαφές με την σοβιετική πλευρά…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tzampa-oi-temenades-lafazanistas-einai-anohsia-na-perimenoume-bohtheia-apo#ixzz3jkcSBPsi

Exit mobile version