Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυβέρνηση «ευθύνης»: Ο Καμμένος βγήκε στη θάλασσα για να επιβλέψει την απρόσκοπτη διακίνηση λαθρομεταναστών

Κυβέρνηση «ευθύνης»: Ο Καμμένος βγήκε στη θάλασσα για να επιβλέψει την απρόσκοπτη διακίνηση λαθρομεταναστών

Τί κι αν τα νησιά του Αιγαίου βουλιάζουν στους λαθρομετανάστες και η κατάσταση για τους Έλληνες έχει γίνει από ασφυκτική έως άκρως επικίνδυνη; Ο υπουργός Εθν. Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ συνεχίζει αμέριμνος τις διακοπές του, πιστός στο δόγμα «ναι στις υπουργικές θέσεις, όχι στις ευθύνες»!

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιογραφικές πηγές, ο μνημονιακός Πάνος συνελήφθη να απολαμβάνει αμέριμνος την θάλασσα και τον ήλιο, διότι προφανώς, δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα να ασχοληθεί! Το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης άλλωστε, το έχει «επιλύσει» με τις κρουαζιέρες από τα νησιά του Αιγαίου προς το λιμάνι του Πειραιά, όπου καθημερινά πλέον, αποβιβάζονται χιλιάδες λαθρομετανάστες.

Ενδεχομένως, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας να θέλησε να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι εάν βαίνει ομαλώς και απρόσκοπτα η λαθροδιακίνηση από τα νησιά του Αιγαίου προς τον Πειραιά, με υπογραφή-σφραγίδα της αντεθνικής κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kubernhsh-euthunhs-o-kammenos-bghke-sth-thalassa-gia-na-epiblepsei-thn-apro#ixzz3jnJp3CdE

Exit mobile version