Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Tετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Tετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Σχετικά με το θέατρο της διερευνητικής εντολής -που παίζει διαφημιστικό και μόνο ρόλο- και αποτελεί σημείο ελάχιστης προβολής των ξοφλημένων καθεστωτικών. Στην αντίπερα όχθη, ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όπου έχοντας στο πλευρό του εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές δεν θα παίξει σε αυτό το θλιβερό παιχνίδι των ανόητων αρλεκίνων(λαμβάνουν λέει, εντολή σχηματισμού κυβέρνησης) οι οποίοι και για λίγη δημοσιότητα αρχίζουν να περιφέρονται στα ΜΜΕ, αρνούμενοι να παραδεχτούν ότι αποτελούν τραγικές φιγούρες του χτες. Η Χρυσή Αυγή δεν παίζει στο παραμύθι τους, γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το μέλλον των Ελλήνων και δεν  έχει καμιά επαφή με τα σκουπίδια της μεταπολιτεύσεως. Οι Εθνικιστές δεν έχουν καμία συναλλαγή με τους βρόμικους καθεστωτικούς. Αρκετά δεινά μας έφεραν, όπως αυτό του εποικισμού, όπου στην πρώτη φάση του διέλυσε τα νησιά μας και προχωράει στον Ηπειρωτικό χώρο. Πρέπει άμεσα να σταματήσει ο εποικισμός, με την έκδοση ταξιδιωτικών εγγράφων και να πάνε οι άνθρωποι όπου θέλουν. Το πρόβλημα πρέπει να το αποκτήσουν και να το αντιμετωπίσουν οι ψευτο-φιλάνθρωποι. Η Ελλάδα πρέπει να πάψει να είναι μια φυλακή και άντρο διακινήσεως ανθρώπων. Το σκλαβοπάζαρο που έχει στηθεί με τους χιλιάδες λαθρομετανάσες να πληρώνουν 4500 ευρώ ανά κεφαλή προκειμένου να εισέλθουν στον ελλαδικό χώρο πλέον γίνεται ανοιχτά με την υπογραφή της κυρά Τασίας και των παρατρεχάμενων ΜΚΟ. Η Χρυσή Αυγή αποτελεί την μόνη δύναμη και με το πρόγραμμά της μπορεί να σταματήσει το παράνομο δουλεμπόριο.

Χ.Ζ. 

Το ανέκδοτο της δεκαετίας από τον μπουμπούκο: «Θα μειώσουμε τους φόρους και θα κλείσουμε τα σύνορα»!

Αγαπητοί συναγωνιστές, θέλω να σας εκφράσω την αμέριστη συμπαράσταση μου στον αγώνα σας και σας δηλώνω πως όσο το επιτρέπουν οι δυνάμεις μου θα συμπορευτώ με τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή. Είμαι 40 ετών με 4 παιδιά και αγωνίζομαι καθημερινά να τους  μεταφέρω τα ιδεώδη και τα ιδανικά των προγόνων μας. Διατηρώ εδώ και 20 χρόνια δύο καταστήματα και βλέπω καθημερινά μάτια γεμάτα απόγνωση και αβεβαιότητα για το μέλλον των ιδίων και τον παιδιών μας. Κύριοι, οι εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 έφτασαν. Εγώ και οι άνθρωποι που είναι γύρω μου (οικογένεια, κοινωνικός και επαγγελματικός περίγυρος) είμαστε πρόθυμοι να στηρίξουμε τον έντιμο Αγώνα μας για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας.

Με τιμή
Αθανάσιος Ηρ .Γ. 

Αιτωλοακαρνανία: Τελετή μνήμης στο βάραθρο του Προδρόμου για τα θύματα των κομμουνιστών – Φωτορεπορτάζ

O ανεύθυνος Αλέξης Τσίπρας, ο μέγας διακινητής λαθρομεταναστών μαζί με τον άλλο κυβερνητικό εταίρο του, περιφέρει με κρουαζιερόπλοια τον  ανθρώπινο πόνο σε όλες του τις αποχρώσεις γεμίζοντας την Ελλάδα πρόσφυγες και λαθρομετανάστες. Όσοι αντιδρούν αισθανόμενοι μειοψηφία μέσα στην ίδια τους τη χώρα και διαμαρτύρονται και αγανακτούν στοχοποιούνται.

Σ.Μ.

Οι αστυνομικοί της Β. Δωδεκανήσου απαντούν στον φτηνό πολιτικάντη Καμμένο: Στοχοποιεί αστυνομικούς για να καλύψει τα κυβερνητικά εγκλήματα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-26-augoustou-2015#ixzz3js2CSxqG

Exit mobile version