Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξύπνησε και ο Φίλης: «Ή Μνημόνιο της Αριστεράς ή Χρυσή Αυγή»!

Ξύπνησε και ο Φίλης: «Ή Μνημόνιο της Αριστεράς ή Χρυσή Αυγή»!

Από τον αέρα ραδιοφωνικής εκπομπής, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα, Νίκος Φίλης, δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφιβολιών για το ποια πολιτική δύναμη είναι η μοναδική που μπορεί να τερματίσει την μέγγενη των Μνημονίων για τον Ελληνικό Λαό.

Δήλωσε λοιπόν: «Η σύμβαση ήταν ελιγμός για να μην συντριβεί η χώρα και δεν μπορεί να υλοποιηθεί ως έχει. Αυτό που άλλαξε αναφορικά με την στάση του Σύριζα έναντι των Μνημονίων είναι η γνώση των δυσκολιών που υπάρχουν και που δεν αντιμετωπίζονται με εθνική ή εθνικιστική αναδίπλωση»!

Αυτό το οποίο ομολογεί δηλαδή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα, είναι πως ο Σύριζα ήταν το τελευταίο ανάχωμα των δανειστών προς αποφυγή γιγάντωσης της Χρυσής Αυγής και κατ’ επέκταση προς διατήρηση των Μνημονίων.

Γι’ αυτό το λόγο ο βουλευτής του Σύριζα και στενός συνεργάτης του Τσίπρα δαιμονοποιεί την εθνική ή εθνικιστική αναδίπλωση. Διότι σε εκείνη την περίπτωση, της εθνικής αναδίπλωσης, οι συνέπειες είναι βαρύτατες: αφενός απειλούνται οι δανειστές και η συνέχιση των μνημονίων και αφετέρου τα εγχώρια κόμματα της ξενοκρατίας και κλεπτοκρατίας (μεταξύ αυτών και ο Σύριζα), τα οποία σε περίπτωση εθνικιστικής αναδίπλωσης δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης, καθώς θα έχουν απαξιωθεί από τον ίδιο τον Ελληνικό Λαό!

Το δίλημμα ως εκ τούτου, που θέτουν ο Φίλης και ο αντεθνικός και μνημονιακός Σύριζα στους Έλληνες και στις Ελληνίδες, είναι ξεκάθαρο: ΄Η σκληρό Μνημόνιο της Αριστεράς ή Χρυσή Αυγή.

Ο Ελληνικός Λαός θα απαντήσει όπως αρμόζει στους υποτακτικούς της Μέρκελ και υπηρέτες των εθνοκτόνων Μνημονίων: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-paradechthke-kai-o-filhs-h-mnhmonio-ths-aristeras-h-chrush-augh#ixzz3k0910Mv6

Exit mobile version