Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Χαίρετε συναγωνιστές, θα ήθελα να μοιραστώ την οργή και λύπη μου για κάποια πράγματα που αντικρίζω καθημερινά και θεωρώ πως είναι ο ορισμός του παρακμάζοντος τρόπου ζωής μας. Έχω βαρεθεί να βλέπω λαθρομετανάστες με ένα χαμογελάκι, ένα μωρό στο καρότσι, καινούργια ρούχα και όλο στο τηλέφωνο, και να επιμένουν κάποιοι πως πρέπει να τους λυπόμαστε, τον Έλληνα που δεν θα κάνει ποτέ του παιδάκι τον σκέφτηκαν; Έχω βαρεθεί να βλέπω δεκατετράχρονα κοριτσάκια να κυκλοφορούν λες και είναι στην παραλία, και κάθε χρόνο να είναι ακόμα πιο γυμνά και γεμάτα τατουάζ επειδή έτσι βλέπουν στην τηλεόραση και τα βιντεοκλίπ να έχουν πέραση πλέον οι γυναίκες. Έχω βαρεθεί να περνάω έξω από το Πεδίον του Άρεως (δεν θα αναφερθώ στο χάλι που επικρατεί μέσα) και άλλα πολλά στενά στο κέντρο της Αθήνα και να μην πορώ να αναπνεύσω από την έντονη δυσοσμία. Επίσης έχω βαρεθεί να πηγαίνω στα Εξάρχεια και να βλέπω να πουλάνε ναρκωτικά σε όποιο παιδί περάσει από τα σκοτεινά μέρη της πλατείας. Έχω βαρεθεί να βλέπω φίλους και φίλες να τσακώνονται για τις πολιτικές πεποιθήσεις του κανενός και κανένας τους δεν έχει διαβάσει ούτε ένα βιβλίο για τα πιστεύω που αντιπροσωπεύει, απλά να καταπίνουν την προπαγάνδα που τους σερβίρουν και να θεωρούν τους εαυτούς τους γνώστες κάποιας ιδεολογίας. Έχω βαρεθεί να πηγαίνω στο Μοναστηράκι και να με ενοχλούν όλοι αυτοί οι Αφρικανοί και να προσπαθούν να μου φορέσουν/πουλήσουν βραχιολάκι λέγοντας “peace and love”. Έχω βαρεθεί να βλέπω μαγαζάκια αλλοδαπών να ανοίγουν στο κέντρο και να κλείνουν μαγαζιά Ελλήνων που ήταν εκεί δεκαετίες. Έχω βαρεθεί να περνάω από τους Αμπελόκηπους και να βλέπω μόνο Φιλιππινέζους και κανέναν Έλληνα, ας την ονομάσουν την περιοχή Φιλιππινεζόκηποι να τελειώνουμε. Έχω βαρεθεί να βλέπω τουρίστες να αντικρίζουν αυτές όλες τις καταστάσεις και να έχουν λόγο να μας σχολιάζουν αρνητικά όταν γυρνούν στις χώρες τους. Έχω βαρεθεί να βλέπω ομάδες ΔΙΑΣ να κάθονται π.χ. έξω από το Πεδίον και στα 20 μέτρα να πουλάνε ναρκωτικά άλλοι, γνωρίζοντας ότι η αστυνομία είναι μόνο εκεί για λόγους εντυπωσιασμού. Όλα αυτά και πολλά άλλα είναι η κατάντια ενός λαού μετά από σαράντα χρόνια ατιμωρησίας και ωχαδερφισμού. Θέλω να ελπίζω πως όλα αυτά και πολλά άλλα θα αλλάξουν με την Χρυσή Αυγή στην διακυβέρνηση της χώρας. Εύχομαι ότι καλύτερο για της ερχόμενες εκλογές, και σας υπόσχομαι πως και εγώ θα κάνω ότι μπορώ για να αλλάξει αυτή η κατάσταση.

Γιάννης Σ. 

Fimotro: Μακράν τρίτο κόμμα με διψήφια ποσοστά η Χρυσή Αυγή

Αγαπητοί συναγωνιστές, Ύστερα από πολύ καιρό και βλέποντας ότι η κατάσταση στο νησί μου την Σάμο, όπως και σε όλα τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, εχει εκτραχυνθεί παίρνω το θάρρος να σας γράψω, παρακαλώντας εσάς αλλά και τον ίδιο τον Αρχηγό να έρθετε να δείτε  από κοντά την κατάσταση που υπάρχει στο νησί  από τους λαθραίους μετανάστες. Η αρωγή σας και η συμβουλή σας θα βοηθήσουν στην ομαλή μετακίνηση των λαθρομεταναστών εκτός του νησιού μας, μιας και είστε η μοναδική πολιτική δύναμη που ενδιαφέρεστε για τους Έλληνες.

Με εκτίμηση
Στέλιος 

Κάτοικοι της Κω προς Χρυσή Αυγή: “Σώστε μας!” ΒΙΝΤΕΟ

Χαιρετίζω τους φίλους και αγωνιστές της Χρυσής Αυγής. Φυσικά και ανήκει δικαιωματικά η τρίτη διερευνητική εντολή στο Κίνημά μας. Ξέρουμε όμως ότι θα έκαναν τα πάντα για να μην την δώσουν, μιας και τα έχουν κάνει πλακάκια μεταξύ τους αλλά και με τους δανειστές έχοντας αποφασίσει να φιμώσουν κάθε φωνή αλήθειας. Και η αλήθεια είναι ότι η Χρυσή Αυγή έχει ψηφιστεί ως τρίτο κόμμα από το λαό σε τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Και μάλιστα με εκλογικό αγώνα που τα περισσότερα στελέχη, βουλευτές και ο Αρχηγός μας κρατούνταν παράνομα στις φυλακές. Καταπατούν ξεδιάντροπα το Σύνταγμα δείχνοντας πλήρη ασέβεια κατά προκλητικό τρόπο στη ψήφο του λαού, μιας που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η κοινή τους συναίνεση στα ανθρωποκτόνα μνημόνια που ξεπουλούν την Πατρίδα μας. Έχουν, δυστυχώς γι’ αυτούς, γνώση οι φύλακες. Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού όλο και πλησιάζει.

Κωνσταντίνα  

Κυκλοφόρησε η εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 943

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-27-augoustou-2015#ixzz3k0A0CnK8

Exit mobile version