Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αρχίζει η εκστρατεία παραπληροφόρησης: Έρχονται οι πρώτες μαϊμού-δημοσκοπήσεις

– Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ –

Την πεπατημένη των εκλογικών αναμετρήσεων από το 2012 και μέχρι τις τελευταίες του Ιανουαρίου του 2015 θα ακολουθήσουν οι νταβατζήδες της ενημέρωσης, με δημοσκοπήσεις-μαϊμού δια των οποίων θα επιχειρείται η διαμόρφωση πολιτικού κλίματος σύμφωνου με τις προσδοκίες των διεθνών δανειστών.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που διαθέτει η Χρυσή Αυγή, το ερχόμενο σαββατοκύριακο αναμένεται να δημοσιευθεί σε εφημερίδες μια σειρά δημοσκοπήσεων, κοινά σημεία των οποίων είναι τα εξής:

Πρώτον, για την Χρυσή Αυγή έχει πέσει γραμμή να εμφανίζεται πολύ κοντά -και δη προς τα κάτω- στα ποσοστά των εκλογών του Ιανουαρίου και δεύτερον, η διαφορά ποσοστών μεταξύ Σύριζα και ΝΔ να αναδεικνύει (και να αφήνει την προοπτική) ντέρμπι.

Ξεκάθαροι στόχοι της συγκεκριμένης μεθόδευσης είναι να εξαπατηθούν πατριώτες ψηφοφόροι για να ψηφίσουν ΝΔ (ώστε να μην είναι πρώτο κόμμα ο Σύριζα, τακτική ανάλογη με εκείνη που ακολουθήθηκε στην προεκλογική περίοδο του Ιανουαρίου) και κυρίως, να αποφευχθεί να αναδειχθεί ξανά ως τρίτη πολιτική δύναμη ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή.

Τα πραγματικά δείγματα των δημοσκοπήσεων τα οποία παραδίδονται σήμερα στις εφημερίδες και τα οποία βρίσκονται στη διάθεσή μας, φέρουν τη Χρυσή Αυγή ολοκάθαρα τρίτο κόμμα και με διαφορά από εκείνα που ακολουθούν.

Τα ποσοστά της δε, κυμαίνονται στο 9% με συνεχείς ανοδικές τάσεις. Σημειώνεται επίσης, ότι το ποσοστό των αναποφάσιστων σε όλες τις δημοσκοπήσεις θα υπερβαίνει το 12%.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/archizei-h-ekstrateia-paraplhroforhshs-erchontai-oi-prwtes-maimou-dhmoskoph#ixzz3k2RD8geL

Exit mobile version