Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εμφύλιος Μεϊμαράκη – Σαμαρά στην ψοφοδεξιά και στο βάθος… συντριβή!

Εμφύλιος Μεϊμαράκη - Σαμαρά στην ψοφοδεξιά και στο βάθος... συντριβή!

Γράφει ο Αντίοχος

Ήταν στραβό το κλίμα, στην ψοφοδεξιά, «το ’φαγε κι ο γάιδαρος»! Ενώ, λοιπόν, η νουδούλα σέρνεται προς τις εκλογές έχοντας τη νέα ήττα στο… τσεπάκι, ξέσπασε και εμφύλιος πόλεμος των… προσωρινοπροεδρικών του Μεϊμαράκη με τους… παλαιοπροεδρικούς του Σαμαρά.

Η αιτία του «εμφυλίου» πολέμου είναι άγνωστη, αλλά η αφορμή της επίσημης κήρυξής του δόθηκε με την αποκαθήλωση των κάδρων του Σαμαρά από την Συγγρού, πράξη συμβολική, που προφανώς σημαίνει ότι ο Μεϊμαράκης θα ξορκίσει την περίοδο της σαμαροκρατίας κατά την προεκλογική περίοδο και δεν θα αναφερθεί καθόλου στο… success story της.

Ακολούθησαν οργισμένες επιθέσεις στον βαρύμαγκα Βαγγέλα από τους διαδικτυακούς… ταλιμπάν του Σαμαρά, με απειλές για… ολική επαναφορά του… εκπεσόντος. Σε απάντηση, ο Βαγγέλας όρισε έξι εκπροσώπους της νουδούλας για την προεκλογική περίοδο (Βούλτεψη, Καλαφάτη, Κεδίκογλου, Παναγιωτόπουλο, Τασούλα και Σταϊκούρα), αποκλείοντας τις γνωστές… ντουντούκες του Σαμαρά (Μακοβορίδη, Μπουμπούκο, Άννα-Μισέλ και δε συμμαζεύεται…). Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι «συστήθηκε» στους ολιγάρχες των ΜΜΕ, να βάλουν τα «μπουμπούκια» του Σαμαρά στη «μαύρη λίστα».

Πρακτικά, όλα αυτά σημαίνουν ότι ακόμα και οι ελάχιστες ελπίδες που είχε η νουδούλα να κερδίσει τις εκλογές εξανεμίζονται με τον «εμφύλιο» και οδεύει ολοταχώς προς ολοκληρωτική συντριβή!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/emfulios-meimarakh-samara-sthn-psofodejia-kai-sto-bathos-suntribh#ixzz3k3U5rIDb

Exit mobile version