Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Παρατηρώ τις τελευταίες ημέρες αλλεπάλληλες αποχωρήσεις στελεχών του Σύριζα και κλείσιμο γραφείων ανά την επικράτεια. Σχεδόν όλες οι αποχωρήσεις συνοδεύονται από δακρύβρεχτες ανακοινώσεις τύπου δεν ήξερα, δεν έκανα, δεν έρανα, προδοθήκαμε από την ηγεσία και διάφορες άρες μάρες κουκουνάρες. Φυσικά και ο κάθε υγιώς σκεπτόμενος Έλληνας είναι ικανοποιημένος από την κατάρρευση αυτού του συνονθυλεύματος εθνομηδενιστικών, αντεθνικών και εμφυλιοπολεμικών συνδρόμων και συνιστωσών. Παρ’ όλα αυτά μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Δεν μπορεί να μην ξέρατε  κύριοι τη μνημονιακή στροφή του μοσχαναθρεμμένου, ανεπάγγελτου κνίτη μίστερ Αlexis, όταν ήδη από το 2013 είχε συναντήσεις με τα μέλη της ευρωπαϊκής λέσχης Μπίλντερμπεργκ στη λίμνη του Κόμο, με τους εβραιοαμερικανούς σιωνιστές στο Τέξας, με τους τοκογλύφους στο London School of Economics, με τους χαράσσοντες την οικονομική και πολιτική πορεία της Ευρώπης κομισάριους της Κομισιόν και με τον ανθέλληνα, συμπλεγματικό και αρχιτοκογλύφο Σόιμπλε. Oι συναντήσεις αυτές, μάλιστα, συνοδεύονταν και από κοινά ανακοινωθέντα περί της αμοιβαίας επωφελούς μελλοντικής συνεργασίας και περί των διαβεβαιώσεων για σύμπραξη με την οικονομική ελίτ, τα λόμπι και τα καρτέλ των αρχιτοκογλύφων. Όταν μετά από όλα αυτά τα γεγονότα, απελθόντες κύριοι και απελθούσες κυρίες του Σύριζα, λέτε ότι δεν ξέρατε, δυο τινά ισχύουν: είτε είστε περιορισμένης ευθύνης και δεν έχετε την ελάχιστη απαιτούμενη αντιληπτική ικανότητα για να αντιληφθείτε την επερχόμενη πολιτική του μορφώματος σας, είτε είστε ψεύτες διότι δεν γίνεται να μην γνωρίζατε όλα αυτά τα δεδομένα. Ενδεχομένως να είστε και τα δυο. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, οι συγγνώμες σας έχουν μηδενική αξία στον ελληνικό λαό. Σε 7 μήνες διακυβέρνησης υπογράψατε το χειρότερο μνημόνιο που έχει υπογραφεί ποτέ, με το οποίο έρχεται η οριστική καταστροφή των αγροτών, των βιομηχανιών, των ελεύθερων επαγγελματιών, των πολύτεκνων, των φαρμακοποιιών, της παιδείας και της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας στους διεθνείς τοκογλύφους.

Και σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω δεσμεύσατε τις ελληνικές πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας (πετρέλαιο, φυσικό αέριο, υδρογονάνθρακες) στο fund του Λουξεμβούργου, ξεπουλήσατε έναντι πινακίου φακής 14 ελληνικά αεροδρόμια, βγάλατε στο σφυρί τα ελληνικά νησιά και γεμίσατε τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με αγνώστου προελεύσεως και επιδιώξεων βαρβάρους εξ ανατολών υπό το πρόσχημα της φιλανθρωπίας υπέρ των προσφύγων. Κατορθώσατε να επανεμφανιστούν ασθένειες που είχαν εξαφανιστεί εδώ και δεκαετίες όπως η ελονοσία και η πολυανθεκτική φυματίωση με την πολιτική του “μπάτε σκύλοι αλέστε” που εφαρμόζετε δίχως τον παραμικρό έλεγχο. Και το χειρότερο; είστε οι ηθικοί αυτουργοί των ειδεχθών εγκλημάτων που πραγματοποιήθηκαν σε χρονικό διάστημα λιγότερο των 3 ημερών: της δολοφονίας του Υδραίου ιδιοκτήτη ταβέρνας από γεωργιανούς κακοποιούς που τους αποφυλακίσατε χωρίς να τους απελάσετε, της δολοφονίας του 70χρονου Έλληνα από δυο Βουλγάρους με 57 μαχαιριές για να του αποσπάσουν το ποσό των 100 ευρώ (!!!!) και της ρίψης στο κενό από υπό ανέγερση οικοδομή Έλληνα από Σύριο “κακόμοιρο πρόσφυγα” επειδή βρισκόταν σε άσχημη διάθεση. Η  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιγαντώνεται και όσες σοφιστείες και αλχημείες και αν σκαρφιστείτε ακόμα, δεν μπορείτε να ανακόψετε αυτό που έρχεται. Το τέλος της κλεπτοκρατίας, της διαφθοράς, της μίζας, της τεμπελιάς, της αδικίας. Οι χειρότεροι εφιάλτες σας θα πραγματοποιηθούν. Αργά ή γρήγορα θα κυβερνήσουμε τη χώρα και θα την ξανακάνουμε Ελλάδα. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

Άγγελος Σ.

Η Χρυσή Αυγή στο Ε.Σ.Ρ. για την άρση του αποκλεισμού από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ

Δεν πάει άλλο με το θέμα της νόμιμης φοροδιαφυγής. Υπάρχουν επιχειρηματίες που εκμεταλλευόμενοι το άρθρο 31 διορίζουν άσχετους στην θέση του διευθύνοντος συμβούλου (τα καθήκοντα δεν τα ασκεί ποτέ). Στην συνέχεια αφήνουν απλήρωτα τα πάντα (εφορία, ΙΚΑ, εργαζόμενους) και η ευθύνη πέφτει στον φουκαρά. Οι ίδιοι που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι οι μεγαλομέτοχοι μένουν στο απυρόβλητο. Χάνονται εκατομμύρια ή καλύτερα χαρίζονται με αυτό το τρόπο. Την ίδια ώρα αυξάνουν άκριτα τις κατασχέσεις μισθών. Ενώ καταστρέφουν τις ζωές των αχυράνθρωπων που δεν έχουν καμιά ευθύνη. Τεράστιο θέμα, ένα κράτος που δομήθηκε στο να κλέβει, να σπαταλά και να δανείζεται.

Φώτης

Ιδού η «παιδική χαρά» του Σύριζα: Έργα και ημέρες μιας ανθελληνικής κυβέρνησης

Ευχαριστηθήκαμε πάρα πολύ που τίμησε το νησί μας ο Ηλίας Κασιδιάρης, ερχόμενος εδώ μαζί με τους άλλους δύο βουλευτές Ηλία Παναγιώταρο και Νίκο Μίχο για να δουν από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε από την λαθρομετανάστευση και τα μνημόνια. Είμαστε ακόμη σε τουριστική περίοδο την οποία κατέστρεψε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθώς επί ημερών της εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες εισρέουν καθημερινά στο νησί μας δημιουργώντας καταστροφικά οικονομικά προβλήματα στους επιχειρηματίες του νησιού μας. Οι τοπικές επιχειρήσεις μαστίζονται και οδεύουν προς την ολοκληρωτική καταστροφή και από τους δυσβάσταχτους φόρους οι οποίοι επιβλήθηκαν με το 3ο μνημόνιο που ψήφισαν ο Τσίπρας, ο Καμμένος και οι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ. Δεν ήμουν Χρυσή Αυγή, αλλά σίγουρα από τις προσεχείς εκλογές και μετά η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη επιλογή που έχω, όπως και κάθε Έλληνας πατριώτης, κάθε αγωνιζόμενος για την επιβίωση ακρίτας ή μη, αφού όλοι οι άλλοι πρόδωσαν τους Έλληνες και κατέστρεψαν την πατρίδα. Ελπίζω με την Χρυσή Αυγή στην κυβέρνηση, και με την συλλογική προσπάθεια, να ανορθώσουμε και πάλι την πατρίδα από τα ερείπια και να δημιουργήσουμε για τα παιδιά μας ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο μέλλον.

Δ.Κ.
Κώος Επιχειρηματίας

Τι “προβλέπει” ο διευθυντής του Βήματος για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-28-augoustou-2015#ixzz3k5diNuzv

Exit mobile version