Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σοκ στο καθεστώς από την μεγάλη δημοσκόπηση του Zougla.gr: 12,4% η Χρυσή Αυγή!

Τον τρόμο του καθεστώτος για την εκτόξευση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής ύστερα από τις απανωτές σημερινές έρευνες των συστημικών εταιρειών δημοσκοπήσεων, ήρθε να επιβεβαιώσει πριν λίγο η μεγάλη δημοσκόπηση του zougla.gr.

Χωρίς να αναφερθούμε σε δυο παραφωνίες (της Marc και του Παν. Μακεδονίας που αναμένεται σύντομα να… διορθώσουν το λάθος τους), όλες ανεξαιρέτως οι σημερινές δημοσκοπήσεις συνηγορούν στο γεγονός πως η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται, εδραιώνεται αδιαμφισβήτητα στην τρίτη θέση και θα έχει διψήφια ποσοστά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Η μεγάλη δημοσκόπηση του zougla.gr που διήρκησε από τις 23 έως τις 28 Αυγούστου καταγράφει για τα ποσοστά των κομμάτων:

ΝΔ 23,1%
Σύριζα 18,6%
Χρυσή Αυγή 12,4%
ΛΑ.ΕΝ. 11%
Ένωση Κεντρώων 7,5%
Πασόκ 4,9%
ΚΚΕ 4,5%
Ποτάμι 4,1%
Ανέλ 1%

Αν και τα ποσοστά δείχνουν… εξωπραγματικά, ιδιαίτερα για τη ΝΔ, την ΛΑ.ΕΝ. και το κόμμα του Λεβέντη που εμφανίζονται ιδιαίτερα αυξημένα, εντούτοις καταγράφεται η λαϊκή δυσαρέσκεια και ο θυμός απέναντι στο σάπιο μνημονιακό καθεστώς των πολιτικάντηδων και η σαφής τάση για αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής.

Το σίγουρο είναι ότι το βράδυ της 20ης Σεπτεμβρίου οι Έλληνες Εθνικιστές θα καταγράψουν ακόμα μαι περήφανη Νίκη εναντίον όλων και θα είναι στην επόμενη Βουλή αξιωματική αντιπολίτευση και η μοναδική δύναμη εθνικής αντίστασης.

Διαβάστε επίσης: Εφημερίδα Συντακτών: Άνετα τρίτη η Χρυσή Αυγή με αέρα ανόδου σε διψήφια ποσοστά!

Metron Analysis: Τρίτη με 8,3% η Χρυσή Αυγή! Τρόμος στο καθεστώς για διψήφιο ποσοστό στις εκλογές

Το παραδέχτηκε και η Mrb: Αδιαμφισβήτητα τρίτο κόμμα με σημαντική άνοδο η Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sok-kai-deos-sto-kathestws-apo-thn-megalh-dhmoskophsh-tou-zougla.gr-124-h-c#ixzz3k96IJd7X

Exit mobile version