Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Tραγικές πολιτικές μορφές που προκηρύσσουν εκ νέου εκλογές για να φέρουν στην εξουσία την μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση με σκοπό να εφαρμόσουν έτσι από τον Οκτώβριο τα δολοφονικά μέτρα του τρίτου μνημονίου. Κι όλοι εμείς δίνουμε αγώνα ενάντια στα μνημόνια και στην λαθρομετανάστευση, έχοντας αποθέσει τις ελπίδες μας στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών που είναι το μόνο που δεν πρόκειται να μας προδώσει. Άλλωστε δεν μας επιτρέπεται να πράξουμε διαφορετικά μιας που η Χρυσή Αυγή έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του δοκιμαζόμενου Έλληνα με την συνέπεια λόγων και έργων της και τον άνευ όρων Αγώνα της για Πατρίδα Πίστη και Ελευθερία.

Σ.Μ.

Εφημερίδα Συντακτών: Άνετα τρίτη η Χρυσή Αυγή με αέρα ανόδου σε διψήφια ποσοστά!

Αυτές τις ημέρες ζήσαμε την απόλυτη αντισυνταγματική εκτροπή, μιας που ένα ανύπαρκτο κόμμα, το οποίο δεν έχει ποτέ κατέλθει σε εκλογές, πήρε την διερευνητική εντολή αποκλείοντας το νόμιμα εκλεγμένο τρίτο κόμμα την Χρυσή Αυγή! Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στον προεκλογικό πυρετό που έχει ξεσπάσει όλοι αυτοί οι συνυπεύθυνοι με τα απο-κόμματα τους για την σημερινή κατάντια της χώρας έχουν το θράσος να αποκαλούν φασίστες και ναζιστές την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Οι μεγαλύτερες εγκληματικές οργανώσεις, οικονομικοί εγκληματίες και ηθικοί αυτουργοί, που δεν δέχονται οικονομικό έλεγχο στα ταμεία τους, τολμούν να μιλούν για την τρίτη πολιτική δύναμη – και συντόμως δεύτερη – η οποία έχει ελεγχθεί άπειρες φορές και βρέθηκε καθαρή σαν διαμάντι! Αλίμονο λοιπόν σε κάποιους που ακόμα τους δίνουν ψήφο, αφήνοντάς τους ανενόχλητους να καταλύουν καθημερινώς την δικαιοσύνη και το σύνταγμα. Ο οχετός ψεμάτων που εξαπολύουν από τα καθεστωτικά ΜΜΕ αποτελεί σαφή εμπαιγμό εναντίον του λαού, μιας που όταν πρόκειται να ψηφίσουν αιματηρά μέτρα όλοι αυτοί γίνονται μια γροθιά στο ήδη αδειανό στομάχι του Έλληνα. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παρά τις παράνομες προφυλακίσεις και την τρομοκρατία δεν έκανε έκπτωση στις ιδέες της και δεν λύγισε. Δεν πρόδωσε ακόμη και τον τελευταίο της ψηφοφόρο και κράτησε τον λόγο της στο ακέραιο. Η μεγάλη τους τιμωρία, λοιπόν, έρχεται και δεν είναι άλλη από την ψήφο στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ας μου επιτραπεί να δανειστώ τα λόγια από την τελευταία συνέντευξη τύπου του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, για το τι θα ακολουθήσει την ημέρα μετά τις εκλογές: «όσοι καταχράστηκαν χρήματα του Ελληνικού λαού θα φυλακιστούν και τα χρήματα που απέκτησαν σε βάρος του κράτους θα επιστραφούν»

Β.Μ.

Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο: Συγκυβέρνηση Σύριζα-ΝΔ, Αξιωματική Αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή

Καθημερινά χάνουμε τα αυγά και τα καλάθια, με τις κωλοτούμπες του Σύριζα. Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει πως γίνεται την στιγμή που, όπως λένε, δεν υπάρχουν χρήματα για την πληρωμή μισθών και συντάξεων, η αριστερή κυβέρνηση -που θα τσάκιζε την διαπλοκή- δίνει προτεραιότητα στο να δώσει χρήματα για ένα ιδιωτικό ίδρυμα, το μέγαρο μουσικής (για το οποίο ελάχιστοι ενδιαφέρονται), όπως ακριβώς έκανε και το κυβερνητικό μόρφωμα Σαμαρά – Βενιζέλου; Είναι δυνατόν να περιμένουμε να διαχειριστεί με σοβαρότητα τις τύχες μας, κάποιος που γράφει την επομένη των εκλογών στα παλιά του παπούτσια ακόμη και σοβαρές εξαγγελίες που έχουν να κάνουν με την αναγκαία κάθαρση, για να προχωρήσει μπροστά αυτή η χώρα; Η λύση μόνο μία: Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Κωνσταντίνα

Όλοι στην μάχη του εκλογικού Αγώνα – Καμία ψήφος χαμένη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-29-augoustou-2015#ixzz3kCv0OPvy

Exit mobile version