Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ηλεία, Λάρισα, Ηράκλειο, Κεφαλλονιά

Το απόγευμα της Τρίτης, μέλη της Χρυσής Αυγής Ηλείας, διένειμαν στον πεζόδρομο της κεντρικής πλατείας του Πύργου δεκάδες φύλλα της εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Οι Συναγωνιστές παρέμειναν για αρκετή ώρα στο σημείο και έτσι, δεκάδες πολίτες ήρθαν σε επαφή με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και τις θέσεις του. Είμαστε πανέτοιμοι να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μιας ακόμα εκλογικής μάχης και θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις μας για να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι Εθνικιστές θα σπάσουν ακόμα μια φορά την συνωμοσία σιωπής των ΜΜΕ και θα ενημερώσουμε τους συμπατριώτες μας, από πόρτα σε πόρτα, σε κάθε γωνιά του Νομού.

Στα πλαίσια της επίσκεψής του στη Λάρισα, ο ευρωβουλευτής Επιτήδειος Γεώργιος επισκέφτηκε την Κυριακή το απόγευμα την Τ.Ο. Φαρσάλων όπου συναντήθηκε με Συναγωνιστές και φίλους. Την Δευτέρα επισκέφτηκε το Λιβάδι Ελασσόνας συνοδευόμενος απο τη βουλετή Λάρισας Δέσποινα Σβερώνη-Χονδρονάσιου, την υποψήφια Ψωμιάδου Μαρία και άλλους Συναγωνιστές απο την περιοχή Ελασσόνος και συναντήθηκε με  τον Πρόεδρο και κατοίκους του χωριού οι οποίοι -αγρότες και κτηνοτρόφοι οι περισσότεροι- υποφέρουν απο τα εθνοκτόνα μέτρα της μνημονιακής κυβέρνησης, εκφράζοντας τη στήριξή στον Αγώνα που δίνει η Χρυσή Αυγή για την απελευθέρωση της χώρας απο τους δανειστές-τοκογλύφους και τη συμβολή του  πρωτογενούς τομέα στην ανάπτυξη της οικονομίας. Την ίδια μέρα συμμετείχε στο Δελτίο Ειδήσεων του ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ενώ το βράδυ βρέθηκε στη Μελία Λάρισας, όπου συναντήθηκε σε πολύ ζεστό και φιλικό κλίμα  με Συναγωνιστές, παρόντες πάντα στον αγώνα που δίνει η Χρυσή Αυγή.
Την επομένη επισκέφτηκε την Πυροσβεστική και την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα τους ενώ το μεσημέρι έδωσε συνέντευξη για την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Στην αναγκαιότητα να μην μετακινηθούν ούτε βήμα απ’ τις ιδεολογικές θέσεις του Κινήματος, εν όψει των εκλογών, οι Χρυσαυγίτες, αναφέρθηκε στην ομιλία του ο συναγωνιστής Οδυσσέας Πατεράκης, χθες Τετάρτη 26/8, στα γραφεία της Τ.Ο. Ηρακλείου, ενώπιον δεκάδων φίλων και συναγωνιστών, οι οποίοι διακήρυξαν την πρόθεσή τους να συμβάλλουν ενεργά στη νέα εκλογική μάχη. Παράλληλα με την συζήτηση που ακολούθησε προγραμματίστηκε, η δράση των συναγωνιστών για την προεκλογική περίοδο που θ’ ακολουθήσει, προκειμένου να φτάσει σε κάθε γωνιά της ανατολικής Κρήτης το μήνυμα του Λαϊκού Εθνικισμού.

Ομάδα συναγωνιστών του Πυρήνα Κεφαλοννιάς & Ιθάκης διένειμε, την Πέμπτη 27/8, φυλλάδια με τις προγραμματικές θέσεις της Χρυσής Αυγής, σε κεντρικό σημείο του Αργοστολίου. Οι ενθαρρυντικές παροτρύνσεις και τα μηνύματα νίκης από τους διερχόμενους οδηγούς, ντόπιους και τουρίστες, δεν μας άφησαν καμία αμφιβολία για το νικηφόρο αποτέλεσμα των εκλογών. Η μέρα που θα ξημερώσει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού, είναι πλέον πολύ κοντά. Ζήτω η Νίκη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn270#ixzz3kCw2GMYR

Exit mobile version