Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έφαγαν αυγά οι Λαφαζαναίοι στην Καβάλα από αγανακτισμένο πολίτη! Μετά τον Καμμένο ομελέτα και ο Λαπαβίτσας – ΒΙΝΤΕΟ

Έφαγαν αυγά οι Λαφαζαναίοι στην Καβάλα από αγανακτισμένο πολίτη! Μετά τον Καμμένο ομελέτα και ο Λαπαβίτσας - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αντίοχος

Όπως φαίνεται, το «κέρασμα» των πολιτικάντηδων με… φρεσκότατα αυγά (έστω και… εξ’ αποστάσεως) είναι… μεταδοτικό.

Έτσι, μετά την… ομελέτα Καμμένου στην Κω, το αγνό αυτό προϊόν γεύτηκαν δύο βουλευτάδες των Λαφαζανίστας – Κουδουνίστρας – Πολιτικών Απατεωνίστας, στην Καβάλα.

Έτσι, την ώρα ο γνωστός Λαπαβίτσας και η τέως βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ και νυν υποψηφία με το μόρφωμα των Λαφαζαναίων, Αλεξάνδρα Τσανάκα, έδιναν συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ, στην πλατεία Καπνεργάτη της Καβάλας, ένας αγανακτισμένος πολίτης -ο οποίος δήλωσε ότι δεν ψήφισε κανένα κόμμα στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές- πέταξε 2 αυγά προς το μέρος τους και στη συνέχεια τους… πρόγκηξε. Προφανώς, γιατί τόσον καιρό κορόιδευαν την κοινωνία, όταν τη μία ξεσπάθωναν υποκριτικά κατά των Μνημονίων και την άλλη δήλωναν πως… στηρίζουν τη συγκυβέρνηση που έφερνε τα Μνημόνια!

Κι ακόμα δεν άρχισε η προεκλογική περίοδος…

(ΥΓ) 1: Κως, Καβάλα… Και οι δύο πόλεις αρχίζουν από «Κ»! Τυχαίο; Δε νομίζω! Λέτε όπου «Κ» να πέφτουν «Α» (αυγά); Για να πάρουμε τις αρχόμενες από «Κ» πόλεις, από Βορράν προς Νότον, για να δούμε που θα πέσει η επόμενη παρτίδα… Κιλκίς, Κατερίνη, Καρδίτσα, Κεφαλονιά, Κόρινθος, Καλαμάτα… δεν παίζω, είναι… πολλές! Χώρια οι κωμοπόλεις…

(ΥΓ) 2: Λέτε να ήταν… γούρικα τα αυγά και οι Λαφαζανίστας να… αυγατίσουν τα ποσοστά τους;

(ΥΓ) 3: Και για να σοβαρευτούμε και λιγάκι, μνημονιόπληκτοι μην τους πετάτε αυγά! Κάντε τους… ομελέτα με την ψήφο σας στην Χρυσή Αυγή την 20η Σεπτεμβρίου!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/efagan-auga-oi-lafazanaioi-sthn-kabala-apo-aganaktismeno-polith-meta-ton-ka#ixzz3kCwfWw2a

Exit mobile version