Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Φλώρινα, Νέα Μηχανιώνα, Λακωνία, Σέρρες

Μνημόσυνο καταδρομέων στο μνημείο καταδρομών στην Κρυσταλλοπηγή για την επέτειο της λήξης του συμμοριτοπόλεμου. Απόντες βέβαια πολιτικοί και στρατιωτικοί. Μόνο εάν ήταν υπέρ του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ θα πήγαιναν. Η Χρυσή Αυγή φυσικά τίμησε τη μνήμη των ηρώων με την παρουσία του ευρωβουλευτή Στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού.

Τη Δευτέρα 24-8-2015 και την Τρίτη 25-8-2015 οι Συναγωνιστές της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας πραγματοποίησαν  ενημερωτικές δράσεις, στο ετήσιο πανηγύρι που γίνεται για την εορτή της Παναγίας. Μοιράστηκαν εκατοντάδες  έντυπα με τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για την αντιμετώπιση των τεράστιου προβλήματος της λαθρομετανάστευσης καθώς και το νέο Εθνικό σχέδιο για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από θετική και πολύς κόσμος έσπευσε να ενημερωθεί για τις θέσεις και την πορεία του εθνικιστικού Κινήματος. Οι Έλληνες επιχειρηματίες που είχαν στήσει τα εμπορεύματά τους, αλλά και ο κόσμος που αδυνατούσε να αγοράσει τα προϊόντα τους με ευκολία, πριν καν εφαρμοστούν τα εξοντωτικά προαπαιτούμενα του Αριστερού μνημονίου εξέφρασαν την συμπαράστασή τους δηλώνοντας ότι θα στηρίξουν το Λαϊκό Σύνδεσμο στον αγώνα του για την Ελλάδα.

Οι Συναγωνιστές ενημέρωσαν τον κόσμο και στα καφενεία, συζητώντας μαζί του και ξεδιαλύνοντας πολλές από τις απορίες που τους δημιουργούν τα Μέσα μαζικής Εξαπάτησης. Με το πολιτικό σκηνικό ιδιαίτερα ρευστό και τον κόσμο απελπισμένο να ζητάει έναν ηγέτη που θα τον οδηγήσει μακριά από τον εφιάλτη, ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι να καταλάβει και ο τελευταίος Έλληνας ότι μόνο το Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα είναι ο καταλύτης για να σταματήσει η οικονομική καταστροφή της Πατρίδας μας και ψυχολογική κατάπτωση των Ελλήνων.

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015 και κλιμάκιο της Τ.Ο. Σπάρτης πραγματοποίησε προεκλογική ενημερωτική δράση  σε χωριά του δήμου Σπάρτης. Τα χωριά στα οποία επισκέφθηκαν οι συναγωνιστές είναι Αη Γιάννης-Παρόρι-Μυστράς-Πικουλιανικά-Τρύπη-Μάγουλα με τους κατοίκους όλων τον χωριών να επιφυλάσουν θερμή υποδοχή στο κλιμάκιο των συναγωνιστών  θέλοντας να πληροφορηθούν πως θα διεξαχθεί το σύστημα των εκλογών με λίστα.

Την Δευτέρα 24 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Σερρών η προγραμματισμένη ομιλία του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου, συναγωνιστή Τσακίρη Μιχάλη, με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στα δύο μέγιστα Εθνικά θέματα της εποχής που είναι η ραγδαία αύξηση της λαθρομετανάστευσης και τα συνεχιζόμενα μνημόνια, θέματα τα οποία οδηγούν την Πατρίδα μας ολοταχώς στην Εθνική καταστροφή με την συνεχιζόμενη υποτακτική πολιτική δεξιών και αριστερών έναντι των διεθνών τοκογλύφων.

Τόνισε πως απαιτείται πολυμέτωπος πολιτικός αγώνας, κυριολεκτικά εναντίων όλων, ώστε να καταστεί σαφές σε κάθε Έλληνα πως έχει δύο επιλογές: τα (απο)κόμματα του λεγόμενου «δημοκρατικού τόξου» και στον αντίποδα την Χρυσή Αυγή, που μπορεί να εγγυηθεί την καταγγελία των μνημονίων, την επίλυση του λαθρομεταναστευτικού προβλήματος καθώς και την επιστροφή στην οικονομική ανάκαμψη μέσω της ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα, ώστε να οικοδομηθεί μια υγιής Εθνική οικονομία στην υπηρεσία των συμφερόντων του Έθνους.

Στη συνέχεια ο συναγωνιστής, αφού ανέγνωσε την ιδεολογική διακήρυξη-ανακοίνωση του νέου συνδικαλιστικού φορέα των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ (Λαϊκός Σύνδεσμος Παραγωγών Αγροτών – ΛΑ.ΣΥ.Π.Α.), κάλεσε τους παρευρισκόμενους να στηρίξουν την νέα αυτή προσπάθεια, μιας και ο αγροτικός τομέας είναι ο στυλοβάτης της Εθνικής οικονομίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn271#ixzz3kHSFPT3Z

Exit mobile version