Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Από την ημέρα που μπήκε η Χρυσή Αυγή στην βουλή, τόνιζε ότι θα πρέπει να εκμεταλλευτεί ο ορυκτός μας πλούτος και δεν ήταν λίγες οι φορές που έδωσε στην δημοσιότητα στοιχεία για την ύπαρξη κοιτάσματος φυσικού αερίου στα ανοιχτά της Κρήτης. Λίγες ώρες πριν προκάλεσε σοκ στην ενεργειακή πολιτική ολόκληρης της υφηλίου η είδηση για την ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος φυσικού αερίου το οποίο βρίσκεται στην ΑΟΖ της Αιγύπτου, δηλαδή στην Μεσόγειο θάλασσα. Βέβαια τα συστημικά ΜΜΕ, κάλυψαν το γεγονός τελείως επιδερμικά, δείχνοντας για άλλη μια φορά το συστημικό τους προσωπείο, το οποίο δεν είναι άλλο από αυτό της υποτέλειας και των μνημονίων. Η χώρα μας μπορεί να καταστεί πραγματικά ελεύθερη, ανεξάρτητη και αυτάρκης με μια πραγματική εθνική κυβέρνηση, η οποία θα ανακηρύξει έστω και μονομερώς την ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη. Δυστυχώς για πολλούς, ευτυχώς για πολύ περισσότερους η Χρυσή Αυγή αποτελεί την μόνη εγγύηση για ένα καλύτερο μέλλον αυτού του τόπου.

Με εκτίμηση
Π.Λ.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο πλευρό των Ελλήνων: ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, Σταθμός Κατεχάκη, 11:00

Περηφανεύονται τα στελέχη της ΝΔ ότι το απόκομμα τους είναι από τα “μεγαλύτερα”, τα πιο “δημοκρατικά” και “φιλελεύθερα” της Ευρώπης. Ανάλογης μεγαλοσύνης, φιλελευθερισμού και δημοκρατικότητας, άλλωστε, αποτελεί και η δήλωση των εκπροσώπων των κατοχικών δυνάμεων η οποία δεν είναι άλλη από το σύνηθες ευχολόγιο να πληρώσει ο ελληνικός λαός τον υπέρογκο λογαριασμό που οι κυβερνώντες αυτού του τόπου φόρτωσαν στην πλάτη του. Επειδή όμως οι Έλληνες έχουν ξυπνήσει, ζητάνε από τους ινστρούχτορες της δημοκρατίας και του φιλελευθερισμού να μας δώσουν το καλό παράδειγμα, και να πληρώσουν ΠΡΩΤΑ οι ΙΔΙΟΙ τις οφειλές τους προς το ελληνικό δημόσιο και να επιστρέψουν πίσω τα ΚΛΕΜΜΕΝΑ ετών που δεν αποτελούν τίποτε άλλο παρά την περιουσία και τον ιδρώτα του ελληνικού λαού. Άλλωστε η απάντηση των Ελλήνων θα δοθεί στις κάλπες όπου θα στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας 40 χρόνια κλεπτοκρατίας και θα αναδείξει για ακόμη μια φορά την Χρυσή Αυγή ως την μόνη αντιμνημονιακή πολιτική δύναμη.

Σ.Γ. 

Η Χρυσή Αυγή τίμησε του Ήρωες του Εθνικού Στρατού στο Βίτσι

Δεν ξέρω αν έπρεπε να πιάσουμε πάτο ως χώρα για να ξυπνήσουμε μερικοί. Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια, πορεία της Χρυσής Αυγής στο κέντρο των Αθηνών με τα εκκωφαντικά της συνθήματα, τα οποία μου φαινόντουσαν ακραία τότε, παρατραβηγμένα για την δική μου “ιδεολογία”. Δουλειά στον Έλληνα εργάτη, θυμάμαι ήταν ένα από αυτά και έρχομαι εν έτει 2015 να μετράω τρία χρόνια ανεργίας. Έξω οι ξένοι από την Ελλάδα ήταν ένα άλλο, και σκέφτομαι την ιδιαίτερη πατρίδα μου την Μυτιλήνη να ζει υπό τον φόβο των χιλιάδων κυμάτων λαθρομεταναστών που φτάνουν καθημερινά στο νησί μου. Αναρωτιέμαι τόσα χρόνια τι ήταν αυτό που έκλεινε τα μάτια και τα αυτιά μου από το πλέον προφανές. Δεν βρίσκω άλλη λύση γι’ αυτόν τον τόπο, πλέον θεωρώ ότι μόνη επιλογή για το τέλος ενός σάπιου κατεστημένου και για μια αρχή που θα σημάνει ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, την ψήφο και την ολοκληρωτική στήριξη όλων μας στην Χρυσή Αυγή.

Πέτρος – Καλλιθέα

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Μυτιλήνη: Άγριες συμπλοκές με σιδερόβεργες μεταξύ λαθρομεταναστών

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-1-septembriou-2015#ixzz3kR0deHyq

Exit mobile version