Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρυσή Αυγή – Τ.Ο. Ν. Μηχανιώνας: Α. Ματθαιόπουλος, “Φ. Γραικός, Αγώνας για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω”

Χρυσή Αυγή - Τ.Ο. Ν. Μηχανιώνας: Α. Ματθαιόπουλος, “Φ. Γραικός, Αγώνας για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω”

Το Σάββατο 29-8-2015 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στην Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας η ομιλία των Βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου Ματθαιόπουλου Αρτέμη και Γραικού Φώτη. Τα γραφεία του Κινήματος αποδείχτηκαν μικρά για να χωρέσουν τον κόσμο που παραβρέθηκε.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Γραμματέας της Τ.Ο. συναγωνιστής Λιόκος Νικόλαος, ο ενημέρωσε για τις συνεχείς ενημερωτικές δράσεις που γίνονται στις γύρω περιοχές εδώ και πολλούς μήνες και κάλεσε σε αγωνιστική εγρήγορση στην δύσκολη προεκλογική περίοδο, ώστε να δοθεί το μήνυμα της νίκης και όλοι να ενημερωθούν για το Εθνικό σχέδιο του Κινήματος το οποίο μοιράστηκε στους παραβρισκόμενους, ώστε να γίνουν και αυτοί με τη σειρά τους η φωνή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Επεσήμανε τέλος ότι παρά τις επιθέσεις που δέχονται τα γραφεία της Τ.Ο. κανένας δεν πτοείται, αλλά χαλυβδώνεται ακόμα περισσότερο η πίστη μας.

Στη συνέχεια στο βήμα κλήθηκε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και Βουλευτής Σερρών Ματθαιόπουλος Αρτέμης, ο οποίος δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερα ευτυχής να βρίσκεται στα γραφεία της Νέας Μηχανιώνας, ενός κάστρου του Εθνικισμού στο Νομό που προσέφερε και προσφέρει στον αγώνα για την ελευθερία της Πατρίδας μας. Διευκρίνισε επίσης ότι ο αγώνας είναι κοινός και όλοι είμαστε πολιτικοί στρατιώτες και πως δεν χωρούν μικροεγωισμοί, ούτε οι Τ.Ο. αποτελούν προσωπικά προεκλογικά γραφεία κανενός. Αναφέρθηκε στο Εθνικό σχέδιο του Κινήματος, το οποίο έχει θέσεις και λύσεις  για όλα τα μείζονα προβλήματα τις χώρας. Επεσήμανε ιδιαίτερα ότι ο αγώνας γίνεται όχι με γνώμονα τα ποσοστά, αλλά για να γιγαντωθεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και να γίνει η μόνη γνήσια αντιμνημονιακή δύναμη που θα έχει το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης  μιας και στο ρευστό αυτό πολιτικό σκηνικό είναι δεδομένη η συνεργασία ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε και στον διαχρονικά προδοτικό ρόλο του ΚΚΕ, το οποίο με τη στάση του στην επιτροπή για την ώρα και μέρα ψήφισης του μνημονίου στην ουσία στήριξε τη μνημονιακή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να υπερψηφιστεί το επαχθέστερο μνημόνιο πριν τη συνεδρίαση του Eurogroup.

Έπειτα στο βήμα κλήθηκε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος και Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Γραικός Φώτης, ο οποίος με τη σειρά του δήλωσε ότι ο αγώνας θα είναι συνεχείς μέχρι να απελευθερωθεί η Ελλάδα από του διεθνείς τοκογλύφους και τους εγχώριους υποστηριχτές τους. Επεσήμανε ότι σαν νεοεκλεγείς Βουλευτής δεν πίστευε ούτε ο ίδιος τις αθλιότητες που θα έβλεπε μέσα στο «ναό» της Δημοκρατίας, όπου πραγματικά μια δράκα ανθρώπων που δεν έχουν επαφή με την κοινωνία το παίζουν Εθνοπατέρες ψηφίζοντας μέτρα που εξοντώνουν τους Έλληνες οικονομικά και κοινωνικά. Έγινε αναφορά για την επίσκεψη από τον ίδιο στον Πρόεδρο των παράκτιων αλιέων πολύ πριν προκηρυχθούν οι εκλογές ώστε να γίνει στη Βουλή αναφορά για τα προβλήματα αγροτών και αλιέων και την καταστροφή, στην οποία θα οδηγήσει το μνημόνιο την πρωτογενή παραγωγή. Ζήτησε από όλους να έχουν πίστη διαβεβαιώνοντας ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα γιγαντωθεί στις προσεχείς εκλογές, παρά τον οικονομικό στραγγαλισμό που επέβαλαν, αλλά και τη φίμωση από τη μεριά των ΜΜΕ.

Τέλος οι Βουλευτές αφού δήλωσαν ότι θα αγωνιστούν με όλες τους τις δυνάμεις απάντησαν σε πολλές ερωτήσεις μετατρέποντας την εκδήλωση σε ανοιχτή συζήτηση. Ο κόσμος δήλωσε την αγανάκτηση του, αλλά και την αγωνία του για το μέλλον της Πατρίδας μας.  Με τη λήξη της εκδήλωσης όλοι σε στάση προσοχής, έψαλαν συγκινημένοι τον Εθνικό μας ύμνο  δηλώνοντας παρών στον αγώνα.

Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ

– See more at: http://www.xathess.gr/index.php/enimerosi/view/3457#sthash.1KGZpN0O.dpuf

Exit mobile version