Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το κάλεσμα του Εθνικού Αγώνα ηχεί ξανά

Το κάλεσμα του Εθνικού Αγώνα ηχεί ξανά

Έμειναν πλέον λιγότερες από 20 ημέρες από τη τέλεση της 2ης εθνικής εκλογικής αναμέτρησης μέσα στο 2015. Και αυτό διότι το κομματικό συνονθύλευμα που ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε –δυστυχώς- στο έπακρο τα όσα είχε προβλέψει η Χρυσή Αυγή.  Απόλυτη αποδοχή στις απαιτήσεις  των πάσης φύσεως τοκογλύφων και άνευ όρων υποταγή – με την υπογραφή του 3ου, σκληρότερου και εθνοκτόνου μνημονίου. Και όλα αυτά υπό τη –κουρελιασμένη πλέον! – προσχηματική σημαία του αντιμνημονιακού θιασώτη. 7 μήνες πλήρους ανικανότητας, αριστερίζουσας  ψευτο-αλαζονείας, παροιμιώδους ανευθυνότητας  και  προκλητικού εμπαιγμού σε βάρος του πολύπαθου ελληνικού λαού.

Το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών  αποτελεί τη  μοναδική πολιτική δύναμη που δε παρέκκλινε εκατοστό από όλα όσα πρεσβεύει μέσω των Ιδεών και των πολιτικών αγώνων της. Ποτέ!  Στέκει ως το έσχατο ατσάλινο ανάχωμα  της Φυλής και του Έθνους μας ενάντια σε όλους όσους αναίσχυντα επιβουλεύονται γη και ύδωρ. Παρά το συγχρονισμένο, ολοένα κλιμακούμενο πόλεμο εναντίον της από το ψευδεπίγραφα επονομαζόμενο συνταγματικό τόξο και τα μέσα μαζικής διαφθοράς δεν έκανε ούτε βήμα πίσω. Σε αντίθεση φυσικά με τα όσα πράττουν καθημερινά τα κατά κόρον διαφημιζόμενα κομματίδια – αισχρά παράγωγα του επί δεκαετίες αμαρτωλού και ανθελληνικού συστημικού μηχανισμού.

Ενώ τα νησιά μας γίνονται καθημερινά τόπος προορισμού για χιλιάδες λαθρομετανάστες  αμφιβόλου προελεύσεως – και ταυτόχρονα  τόπος μαρτυρίου για τους Έλληνες κατοίκους των -δημιουργώντας ανυπέρβλητα προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες,  οι (αν) αρμόδιοι πολιτικάντηδες  αρκούνται για 7 ολόκληρους  μήνες σε μία άνευ προηγουμένου συρραφή γελοιοδέστατων  και αντεθνικών λογύδριων  καμαρώνοντας πάνω στους βδελυρούς υπουργικούς τους θώκους.  Όμως οι ανάξιοι πρώτοι του θλιβερού παρόντος σύντομα θα γίνουν οι θλιβεροί ουραγοί του ένδοξου μέλλοντος.

Ζυγώνει λοιπόν ξανά η ώρα που οι πολιτικοί αγώνες θα δώσουν τους καρπούς τους μέσω της εκλογικής διαδικασίας. Και ο πανδαμάτωρ χρόνος, αυτός ο μέγας κριτής , ηγέτης και συνοδοιπόρος των Αληθινών Ιδεολογιών θα σταθεί στο πλάι του μοναδικού ελληνικού εθνικιστικού κινήματος. Οι καρεκλοκένταυροι της εξουσίας και το –ακριβοπληρωμένο-υπηρετικό τους προσωπικό θα συνεχίσουν λυσσαλέα αυτό που τα ξένα κέντρα συμφερόντων διακαώς επιτάσσουν: τη φίμωση, με οποιοδήποτε τρόπο και κόστος της Χρυσής Αυγής. Θα προσπαθήσουν. Θα αποτύχουν. Ξανά. Όπως τόσες φορές στο πρόσφατο παρελθόν, έτσι και στο παρόν. Και αυτό διότι μόνο οι ακλόνητες Αξίες, και το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής μπορούν να κάνουν το Έθνος αυτό πραγματικά ανεξάρτητο,  υπερήφανο, δυνατό και πάλι. Όπως του αξίζει δηλαδή.

Για τη Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού που ανατέλλει,

Χρήστος Νάστος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-kalesma-tou-ethnikou-agwna-hchei-jana#ixzz3kZ16AMRd

Exit mobile version