Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε ποιους «σκοτεινούς κύκλους που εκτελούν εντεταλμένη υπηρεσία» βρίσκεται ο Ψαρράς;

Σε ποιους «σκοτεινούς κύκλους που εκτελούν εντεταλμένη υπηρεσία» βρίσκεται ο Ψαρράς;

Η χθεσινή συνέντευξη τύπου της Ζωής Κωνσταντοπούλου έκρυβε, συν τοις άλλοις, και μια πολύ ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια.

Τις κατηγορίες της τέως Προέδρου της Βουλής κατά του γνωστού αντιεθνικιστή δημοσιογράφου (και… ορφανού του «Ιού» πλέον) Δημήτρη Ψαρρά. Διαβάζουμε χαρακτηριστικά στην «Εφημερίδα των Συντακτών»: «Κατηγόρησε κατόπιν την “Εφ.Συν.” και προσωπικά τον συνάδελφο Δημήτρη Ψαρρά, τον οποίο ενέταξε κατ΄ουσίαν σε “σκοτεινούς κύκλους, που εκτελούν εντεταλμένη (!) υπηρεσία”. Άφησε όμως αναπάντητα τα ερωτήματα σχετικά με τη διαφωνία της με την αναστολή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, τη στάση της κατά την άρση ασυλίας των ναζιστών βουλευτών, αλλά και το σκεπτικό της περί ακυρότητας όσων «μνημονιακών» νόμων ψηφίστηκαν χωρίς τους προφυλακισμένους χρυσαυγίτες, στοιχείο που εκ των πραγμάτων τους τοποθετεί στο “αντιμνημονιακό στρατόπεδο”.  Απάντησε πως ήταν “η πρώτη και η μόνη βουλευτής που έλεγε πως δεν έπρεπε η Χρυσή Αυγή να συμμετάσχει στις εκλογές”, ωστόσο “κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρεί πολιτικά δικαιώματα από κανέναν”».

Δεν θα σταθούμε στο γνωστό ανόητο τροπάριο της συγκεκριμένης φυλλάδας για άρση και του παραμικρού δικαιώματος εκφοράς λόγου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (γι αυτό, άλλωστε, δεν φιλοξενεί ποτέ τις απόψεις της), αλλά στο γεγονός ότι η Κωνσταντοπούλου εντάσσει τον Ψαρρά σε «σκοτεινούς κύκλους που εκτελούν εντεταλμένη υπηρεσία». Δεν ήμασταν εκεί για να γνωρίζουμε τι ακριβώς ειπώθηκε από την Ζωή Κωνσταντοπούλου, όμως η καταγγελία της είναι πολύ σοβαρή για να μείνει ασχολίαστη και ανερεύνητη. Φανταζόμαστε ότι για να προβεί η Κωνσταντοπούλου σ΄αυτή την τοποθέτηση θα έχει ψάξει καλά το θέμα.

Περιμένουμε, λοιπόν, περισσότερες πληροφορίες για το ποιοι ακριβώς είναι αυτοί οι σκοτεινοί κύκλοι στους οποίους ανήκει ο Ψαρράς, όπως φυσικά και ποια συγκεκριμένη εντεταλμένη υπηρεσία εκτελεί. Από την άλλη μεριά αναμένουμε και την απάντηση του Ψαρρά. Δεν νομίζουμε ότι θα αφήσει να αιωρείται έτσι πάνω από το κεφάλι του μια τόσο σοβαρή κατηγορία. Αν τυχόν λέγαμε εμείς ότι ο συγκεκριμένος τύπος ανήκει σε «σκοτεινούς κύκλους που εκτελούν εντεταλμένη υπηρεσία» θα θεωρούνταν απλώς ως «φασιστική καταγγελία». Τώρα, όμως, που αυτή η καταγγελία γίνεται από ένα εξέχων μέλος του «συνταγματικού τόξου», είμαστε πολύ περίεργοι για την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης. Αναμένουμε, λοιπόν, με μεγάλο ενδιαφέρον.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kataggelia-kwnstantopoulou-gia-ton-psarra-ton-enetaje-se-skoteinous-kuklous#ixzz3kZ7H5gEr

Exit mobile version