Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ιστορίες από τα… Ανώγεια – Τσίπρας: Κάναμε συμβιβασμό, αλλά δεν συμβιβαστήκαμε!

Ιστορίες από τα...  Ανώγεια - Τσίπρας: Κάναμε συμβιβασμό, αλλά δεν συμβιβαστήκαμε!

Ομιλία σε κλίμα τρεις κι ο κούκος έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στα Ανώγεια, την πρωτεύουσα του παπανδρεϊσμού. Εκεί φάνηκε πρόδηλα η βαθύτατη σχιζοφρένεια του να είναι κάποιος συριζαίος σήμερα. Λίγο η υπογραφή του βαρύτατου αριστερού μνημονίου, λίγο η πολύ παρέα με τον «περίφανο» Πάνο Καμμένο και την υψηλή αίσθηση της ελληνικής γλώσσας που αυτός έχει, δεν άργησε να γίνει το κακό.

Σας παρουσιάζουμε το επίμαχο απόσπασμα από την ομιλία του Τσίπρα: «Δεν λυγίσαμε, δεν συμβιβαστήκαμε. Κάναμε ένα συμβιβασμό, άλλα δεν είμαστε εμείς οι συμβιβασμένοι»

Δεν είναι και λίγο βεβαίως το γεγονός ότι οι συριζαίοι πέρασαν από το «σκίσιμο» των μνημονίων, στην υπογραφή του απεχθέστερου και βαρύτερου μνημονίου. Προφανώς και χρειάζεται μεγάλη επικοινωνιακή μαεστρία, προκειμένου να μπορέσει να διεξάγει προεκλογικό αγώνα ο Τσίπρας κάτω από αυτές τις συνθήκες, όμως η συγκεκριμένη φράση και η βαθύτατη αντίφασή της φανερώνει ψυχιατρικές επιπλοκές στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος.

Το μέγεθος της κωλοτούμπας, που ήταν ανάλογης εμβέλειας ενός Καρατζαφέρη, προφανώς και έχει προκαλέσει ζαλάδες στον Σύριζα, ο οποίος παρόλα αυτά φυλλορροεί συντεταγμένα, ελέω του ότι η ΝΔ και το Πασόκ είναι πολιτικά πτώματα, χωρίς καμία πιθανότητα αναστάσεως.

Μετά τις εκλογές θα υπάρχουν πολύ μεγαλύτερα προβλήματα για ολάκερο το αμαρτωλό πολιτικό κατεστημένο, αφού έρχεται η Χρυσή Αυγή. Συνεπώς, ας μην χάνουν τα λόγια τους από ένα μνημόνιο. Έρχονται για αυτούς και τα αφεντικά τους χειρότερες μέρες, αφού ο Ελληνικός Λαός θα στηρίξει μαζικά τη Χρυσή Αυγή, για μια Πατρίδα Ελεύθερη και Ισχυρή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kati…-dunato-echei-sta-anwgeia-tsipras-kaname-sumbibasmo-alla-den-sumbiba#ixzz3kaA4SrIN

Exit mobile version