Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μετά το αγαπησιάρικο τετ α τετ στην Κρήτη ήρθε η επιβεβαίωση από την Γεροβασίλη: “Δεν είμαστε κατά των συμμαχιών…”

Μετά το αγαπησιάρικο τετ α τετ στην Κρήτη ήρθε η επιβεβαίωση από την Γεροβασίλη: “Δεν είμαστε κατά των συμμαχιών...”

Μπορεί αυτές τις προεκλογικές ημέρες η ΝΔ και ο Σύριζα να το παίζουν «τσακωμένοι» και να διατρανώνουν σε όλους τους τόνους ότι δεν θα συνεργαστούν, όμως ακόμα και ο πιο ανόητος έχει αντιληφθεί πως κάτι άλλο είναι στα… σκαριά. Καταρχάς σε εγκάρδιο κλίμα έγινε η συνάντηση Μεϊμαράκη – Τσίπρα στην Κρήτη.

Κατά δεύτερον οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως ο Σύριζα θα αναγκαστεί να συγκυβερνήσει με τη ΝΔ την επαύριο των εκλογών.

Όπως τόνισε και σε συνέντευξή του ο υπεύθυνος της Alco, όλα δείχνουν πως θα απαιτηθούν τρία και παραπάνω κόμματα για την επόμενη συγκυβέρνηση. Ο Σύριζα μπορεί να λέει τώρα πως το ένα από αυτά θα είναι ο Καμμένος, όμως η είσοδός του στη Βουλή θεωρείται τουλάχιστον… αμφίβολη. Έτσι πλέον η κατάσταση γίνεται πιο περίπλοκη αφού και ο Σύριζα θα χάσει βουλευτές και οι Ανέλ δεν θα μπουν στη Βουλή. Το Ποτάμι επίσης έχει μείωση των ποσοστών του, έτσι ανοίγει ο δρόμος για την είσοδο στην κυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Αυτό φάνηκε και στην δήλωση της εκπροσώπου τύπου του Σύριζα, Όλγας Γεροβασίλη, η οποία δήλωσε: «Δεν είμαστε κατά των συμμαχιών, αλλά θέλουμε συμμαχίες που να έχουν κοινό στρατηγικό στόχο και όχι να εισέλθουμε στο σκηνικό με πλάγιο τρόπο. Περιμένουμε να ακούσουμε έναν προγραμματικό λόγο. Τι θα πουν ΝΔ, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ, για το ασφαλιστικό και τα άλλα ανοικτά ζητήματα της συμφωνίας».

Και βεβαίως όλοι ξέρουν πως υπάρχει μεγάλη προγραμματική σύγκλιση μεταξύ ΝΔ και Σύριζα. Αμφότερα τα δύο κόμματα θέλουν να εφαρμόσουν μνημόνιο και να πλημμυρίσουν την χώρα μας με λαθρομετανάστες. Οπότε καλά στέφανα και καλούς μνημονιακούς απογόνους!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/meta-to-tet-a-tet-sthn-krhth-anoichto-to-endechomeno-sunergasias-me-th-nd-a#ixzz3kbmUxi4K

Exit mobile version