Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα των Συντακτών: Τρόμος στην ΝΔ για την άνοδο της Χρυσής Αυγής

Εφημερίδα των Συντακτών: Τρόμος στην ΝΔ για την άνοδο της Χρυσής Αυγής

Ο αρχικός προβληματισμός της ΝΔ για την υψηλή αποδοχή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχει μετατραπεί πλέον σε βεβαιότητα αποδοχής της συγκεκριμένης κατάστασης. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, ώστε επί της ουσίας σηκώνει λευκή σημαία στην προσπάθεια προσέγγισης ψηφοφόρων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και να επιχειρεί ανοίγματα σ’ άλλους χώρους.

Χαρακτηριστικά για το θέμα αυτό είναι τα όσα γράφει η «Εφημερίδα των Συντακτών», ένα έντυπο απόλυτα εχθρικό προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: «Η κλιμάκωση της αντιπαράθεσης με τον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να δώσει ψήφους στη Ν.Δ. σύμφωνα με την ανάγνωση των δημοσκοπικών ευρημάτων, όμως από την άλλη υπάρχει προβληματισμός για την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Πάντως για την ώρα έχει ζητηθεί από όλα τα προβεβλημένα στελέχη, και ιδίως τους πρώην υπουργούς της κυβέρνησης Σαμαρά, να μην επιχειρήσουν ανοίγματα προς τα δεξιά της Ν.Δ., ούτε αντιπαραθέσεις με τα αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ».

Το συμπέρασμα που βγαίνει από τα λεγόμενα της φυλλάδας είναι ότι υπάρχει παραδοχή (και ως εκ τούτου προβληματισμός) για την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Το ότι ζητείται, μάλιστα, να μην επιχειρηθούν «ανοίγματα προς τα δεξιά της ΝΔ» αποτελεί ουσιαστικά παραδοχή (και αποδοχή) του ότι οι ψηφοφόροι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι «μπετοναρισμένοι» και γι’ αυτό θα πρέπει να διευρυνθεί το άνοιγμα προς το κέντρο.

Όταν ακόμη και τα πλέον συστημικά έντυπα αναγκάζονται (με βαριά καρδιά, φυσικά) να παραδεχθούν την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι ολοφάνερο τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/efhmerida-twn-suntaktwn-problhmatismos-sth-nd-gia-thn-anodo-ths-chrushs-aug#ixzz3kbqE8ts8

Exit mobile version