Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Περίεργα» πόθεν έσχες από 110 πολιτικούς – Το πόρισμα… μετά τις εκλογές

«Περίεργα» πόθεν έσχες από 110 πολιτικούς - Το πόρισμα... μετά τις εκλογές

Η αρμόδια επιτροπή της Βουλής έχει θέσει σε έρευνα τα πόθεν έσχες 110 πολιτικών και υπόχρεων για υποβολή δήλωσης. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ οι 31 δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν περιουσιακά στοιχεία, 20 εμφάνισαν μηδενικές τραπεζικές καταθέσεις και 49 εντοπίστηκαν με ελλείψεις παραστατικών, ενώ 10 δεν υπέβαλαν καν δήλωση.

Δεν προκαλεί, βεβαίως, έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχουν 110 ύποπτοι πολιτικοί. Έτσι κι αλλιώς πρόκειται για τους 110 που… πιάστηκαν, αφού άλλοι φροντίζουν να κρύβουν καλύτερα τις πομπές τους.

Το πραγματικό σκάνδαλο στην όλη υπόθεση είναι ότι το πόρισμα της επιτροπής επί αυτών των 110 υποθέσεων, αλλά και τα ονόματα των πολιτικών θα δημοσιευτούν… μετά τις εκλογές.

Κοινώς, οι Έλληνες πρώτα θα ψηφίσουν και μετά το πολιτικό σύστημα θα τους πει ποιοι είναι οι απατεώνες.

Η μοναδική ασφαλής λύση για να ψηφίσει ο Έλληνας πολίτης έντιμους ανθρώπους είναι η Χρυσή Αυγή, αφού οι Βουλευτές και τα Στελέχη της έχουν ελεγχθεί επισταμένως από το ΣΔΟΕ και μάλιστα την εποχή που οι πολιτικές παρεμβάσεις γινόντουσαν σε όλα τα επίπεδα από τη Χούντα Σαμαρά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/perierga-pothen-esches-apo-110-politikous-to-porisma…-meta-tis-ekloges#ixzz3kbrEOPrM

Exit mobile version