Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελληνική Αυγή για την κεντρική Μακεδονία: Μόνο μια κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα λύσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης – BINTEO

Ένταση προκλήθηκε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, εξαιτίας της προσπάθειας του νυν περιφερειάρχη να χρησιμοποιήσει το θεσμικό του ρόλο για φτηνή προεκλογική εκμετάλλευση. Προσπαθώντας δήθεν να αναδείξει τα μείζονα προβλήματα, που προκαλούνται στην Περιφέρεια εξαιτίας των εκλογών, όπως ο κίνδυνος ακύρωσης του ΕΣΠΑ, η μεταφορά μαθητών και η λαθρομετανάστευση, εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά της κυβέρνησης, απαλλάσσοντας ταυτόχρονα την παράταξη απ’ την οποία προέρχεται από οποιαδήποτε ευθύνη και προβάλλοντάς την ως μοναδική επιλογή των ψηφοφόρων.

Το γεγονός της μετατροπής της συνεδρίασης σε προεκλογική φιέστα προκάλεσε την έντονη αντίδραση του επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία, συναγωνιστή Νικόλαου Χρυσομάλλη, ο οποίος ανέβηκε στο βήμα, παρά την απροθυμία να του δοθεί ο λόγος και απάντησε στις ανακρίβειες που ακούστηκαν. Είπε συγκεκριμένα ότι τόσο για το ΕΣΠΑ όσο και για τη μεταφορά μαθητών, τα προβλήματα είναι δεδομένα και ευθύνη έχει και οι Περιφέρεια και όλες οι κυβερνήσεις, που αδιαφορούν για την καθημερινότητα των Ελλήνων.

Τόνισε χαρακτηριστικά ότι και η προηγούμενη, όπως και αυτή η συγκυβέρνηση ενδιαφέρονται μόνο για τη διατήρηση της εξουσίας και των προνομίων τους. Ειδικότερα όμως για το θέμα της λαθρομετανάστευσης έχουν βαρύτατες ευθύνες τόσο οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας, όσο και αυτές του ΣΥΡΙΖΑ, των οποίων η στάση δεν διαφέρει σε τίποτα, αφού μαζί ψήφισαν το νόμο της ιθαγένειας, προσκαλώντας στην ουσία τα πλήθη των εποίκων να εγκατασταθούν στη χώρα.

Οι προσπάθειες του περιφερειάρχη για αυτοπροβολή και δικαιολόγηση των πολιτικών της προηγούμενης κυβέρνησης, πέφτουν στο κενό, αφού ούτε οι πρώην ούτε οι νυν κυβερνόντες κατάφεραν να προστατέψουν τους Έλληνες από το να καταστούν ξένοι στον τόπο τους. Κλείνοντας ο συναγωνιστής ξεκαθάρισε ότι μόνο μια Εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα λύσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, η οποία και θέλει και μπορεί να εφαρμόσει την υφιστάμενη νομοθεσία, προστατεύοντας την Ελλάδα από την ασύμμετρη απειλή της εισβολή λαθροεποίκων.

xathess.gr  

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ellhnikh-augh-gia-thn-kentrikh-makedonia-mono-mia-kubernhsh-ths-chrushs-aug#ixzz3kg3qeGH5

Exit mobile version