Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Ουγγαρία παραδίδει απλά μαθήματα αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης

Η Ουγγαρία παραδίδει απλά μαθήματα αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης

Όπως μαρτυρούν οι τελευταίες ειδήσεις, η Ουγγαρία πέρα από το γεγονός ότι έχει λάβει όλα τα κατάλληλα μέτρα για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ρευμάτων εξ’ ανατολής (κατασκευή φράκτη, αποτελεσματική φύλαξη συνόρων κλπ), έχει προχωρήσει σε ενέργειες οι οποίες, αν η Ελλάδα ήταν ευνομούμενο κράτος, θα είχαν πραγματοποιηθεί και στη χώρα μας.

Ειδικότερα, οι αρχές της Ουγγαρίας ξεκίνησαν την καταγραφή των στοιχείων των αλλοδαπών που καταφθάνουν στην χώρα, με σκοπό τον διαχωρισμό των προσφύγων και των παρανόμων μεταναστών. Μάλιστα, ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας δηλώνει πως οι οικονομικοί μετανάστες, θα απελαύνονται πάραυτα λόγω αδυναμίας της χώρας να αναλάβει αυτήν την ευθύνη. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι ενέργειες του ελληνικού κράτους και της μέχρι πρότινος υπεύθυνης κας. Χριστοδουλουπούλου, απέναντι σε αυτό το ζήτημα.

Όχι μόνο δεν έγινε ο στοιχειώδης έλεγχος των εγγράφων ταυτοποίησης των λαθρομεταναστών, αλλά ουσιαστικά η χώρα μετατράπηκε σε δεξαμενή αλλοδαπών, με την “φιλάνθρωπο” υπουργό να μη διστάζει να συσσωρεύει ανθρώπινες ψυχές σε διάφορες περιοχές της επικράτειας μη σεβόμενη τα κυριαρχικά δικαιώματα των Ελλήνων και φυσικά μη σεβόμενη ιερά μνημεία της χώρας.

Κλείνοντας, η καταγραφή των στοιχειών των αλλοδαπών και ο διαχωρισμός τους σε πρόσφυγες και λαθρομετανάστες (που εισέρχονται είτε για οικονομικούς, είτε για πολιτικούς λόγους στην Ευρώπη) αποτελεί μια ενέργεια ανέξοδη και σχετικά απλή στην υλοποίησή της. Εντούτοις, οι κατεξοχήν αρμόδιοι για αυτά τα ζητήματα ούτε αυτό δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν με τα γνωστά έκτροπα σε Κω και Μυτιλήνη, με τους λαθρομετανάστες εξαγριωμένους, τους πολίτες τρομοκρατημένους και τους αστυνομικούς παροπλισμένους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-ouggaria-paradidei-apla-mathhmata-antimetwpishs-ths-lathrometanasteushs#ixzz3kkQOB11v

Exit mobile version