Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

”Διαφωνώ με ότι λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να το λες”. Ένα από τα καλύτερα ρητά που αντιπροσωπεύουν την δημοκρατία, στο οποίο δεν πιστεύουν τα κόμματα και τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ. Αυτό δείχνει τον πανικό τους, γιατί θα ξεσκεπαστούν όλα και γιατί φοβούνται την αλήθεια και τα επιχειρήματα της Χρυσής Αυγής. Γι΄ αυτόν τον λόγο άλλωστε το προεκλογικό μήνυμα της Χρυσής Αυγής  προβλήθηκε στο mega στις 2 τα ξημερώματα. Αλλά ο ελληνικός λαός, επειδή ακριβώς σιχάθηκε τόσα χρόνια δήθεν πολυφωνίας και δημοκρατικότητας, θα ψηφίσει ακόμη πιο φανατικά Χρυσή Αυγή γιατί αισθάνεται την αδικία. Θα πάνε λοιπόν όλοι τους οι ψευτοδημοκράτες για μαλλί και θα βγουν κουρεμένοι στις εκλογές. Και μάλιστα κουρεμένοι γουλί. Περαστικά τους.

Κ.Α.

Περιοδεία στελεχών Χρυσής Αυγής σε Ρουφ και Βοτανικό – ΒΙΝΤΕΟ

Βλέπουμε την προσπάθεια των κομμάτων του αντιδημοκρατικού και κλεπτοκρατικού τόξου να αποκλείσουν την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας την Χρυσή Αυγή από το Ντιμπέιτ μεταξύ των πολιτικών αρχηγών. Μια ακόμα προσπάθεια φίμωσης της Χρυσής Αυγής με ανήθικα και βρόμικα μέσα. Ποιος από αυτούς τους πολιτικούς τενεκέδες του σάπιου πολιτικού συστήματος θα μπορούσε να σταθεί δίπλα στον Νικόλαο Μιχαλολιάκο; Μιας που η στημένη τηλεμαχία αποτελείται από τον πρώην υπάλληλο του Μπόμπολα, το πιστό σκυλί της Σοβιετικής Ένωσης και εκπρόσωπο του κόμματος της προδοσίας και του αίματος, την κόρη του Υπουργού του κλεφτοπασόκ που ο άντρας της έφαγε τα λεφτά του κτηματολογίου, έναν προσωρινό αρχηγό ονόματι Βαγγέλης της ψοφοδεξιάς και ενός γιαλαντζί αριστερού του τρίτου μνημονίου με τον ψευτοπατριώτη συνεργάτη του. Κανείς από αυτούς τους πολιτικούς νάνους δεν μπορεί να απαντήσει στον πύρινο Εθνικό λόγο και γεμάτο επιχειρήματα του ηγέτη της Χρυσής Αυγής. Φοβούνται την Χρυσή Αυγή και τον αρχηγό της και μόνο με αποκλεισμούς μπορούν να τους περιορίσουν. Γνωστή η πρακτική του αποκλεισμού και της σιγής της Χρυσής Αυγής, αυτό άλλωστε έκανε και η χούντα Σαμαρά Βενιζέλου με την παράνομη φυλάκιση του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Μία υπόσχεση από μία απλή ψηφοφόρο και αγωνίστρια των Ελλήνων Εθνικιστών. Ότι μας περιορίζει, μας πεισμώνει περισσότερο. Ακόμη και την ηλικιωμένη μητέρα μου θα την πάω υποχρεωτικά να ψηφίσει στις 20 Σεπτεμβρίου για να μην χαθεί ούτε μια ψήφος από την Χρυσή Αυγή. Κάθε μία χαμένη Ελληνική ψήφος της Χρυσής Αυγής είναι ένα καρφί στο κορμί της Ελλάδας από τους προδότες του κλεπτοκρατικού και αντιδημοκρατικού τόξου. Η Χρυσή Αυγή στο τέλος θα νικήσει παρά τα εμπόδια που στήθηκαν εναντίον της.

Ζήτω η Χρυσή Αυγή.
Με Τιμή Γεωργία Π.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η Εθνική Αντιπολίτευση

Μετά την δήλωση Τσίπρα στα Ανώγεια ότι συμβιβαστήκαμε αλλά δεν είμαστε συμβιβασμένοι, θεωρώ πραγματικά πνευματικά ανάπηρο όποιον από τουδε και στο εξής ψηφίσει Σύριζα. Πάντως, ο παραγκωνισμός και η αηδία του ελληνικού λαού απέναντι στην αριστερά είναι έκδηλος μιας που κυριολεκτικά ήταν 2-3 νοματαίοι και τον χειροκροτούσαν, απορίας άξιο μιας και η Κρήτη είναι το νησί που ανέδειξε πρώτη δύναμη τον Σύριζα στις εκλογές Ιανουαρίου. Φαίνεται πως οι Κρητικοί ένιωσαν την αριστερά στο πετσί τους και φοβούμενοι μην γίνουν οι ίδιοι μια νέα Λέσβος, μια νέα Κως αρχίζουν να εγκαταλείπουν πολιτικαντισμούς και εκλογικές συνήθειες του παρελθόντος. Ας ελπίσουμε το ίδιο να πράξουν και άλλα παλαιά κάστρα συστημικών παρατάξεων, μιας που η Χρυσή Αυγή αποτελεί την εγγυήτρια δύναμη για ένα καλύτερο μέλλον.

Α.Ζ.

Εμπλοκή της Ρωσσίας στον συμμοριτοπόλεμο της Συρίας;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-4-septembriou-2015#ixzz3kkTX1vJ6

Exit mobile version