Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αμετανόητο το ΠΑΣΟΚ και ο Βενιζέλος απέναντι στους μικρομολογιούχους

Αμετανόητο το ΠΑΣΟΚ και ο Βενιζέλος απέναντι στους μικρομολογιούχους

Το ανάλγητο πρόσωπο τόσο του ιδίου όσο και του ΠΑΣΟΚ έδειξε, για μια ακόμη φορά, ο πρώην «Ντούτσε» του ετοιμοθάνατου αυτού κομματιδίου με τις δηλώσεις του γύρω από το δράμα των μικροομολογιούχων.

Διαβάζουμε, χαρακτηριστικά, στην εφημερίδα «Δημοκρατία» για το θέμα αυτό τα εξής:

«Αμετανόητος (για ακόμη μια φορά) εμφανίζεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναφορικά με τη ζημιά που υπέστησαν οι μικροομολογιούχοι από το δικής του εμπνεύσεως PSI, και μάλιστα τώρα ισχυρίζεται –όντας εκτός τόπου και χρόνου- ότι τους είχε προτείνει λύση που αρνήθηκαν! Ποια ήταν αυτή, σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ; Να ακολουθήσουν την τακτική του ΙΚΑ και να επαναγοράσουν τα ομόλογα σε χαμηλότερη τιμή, ώστε να διατηρήσουν το χαρτοφυλάκιό τους, το οποίο με το πέρασμα του χρόνου θα επανερχόταν στα προ PSI επίπεδα. “Τους φωνάξαμε και τους είπαμε να πάτε σε μία αναγνωρισμένη τράπεζα να σας βοηθήσει να κάνετε το ίδιο (σ.σ.: με το ΙΚΑ), ώστε να έχετε πλήρη αποκατάσταση του χαρτοφυλακίου σας. Αλλά προτίμησαν να πάνε στο δικαστήριο με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ” σημείωσε σε συνέντευξή του ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ξέχασε, σκοπίμως φυσικά, ότι οι μικροομολογιούχοι δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να επαναγοράσουν (έστω και σε χαμηλότερη τιμή) τα ομόλογα, όπως είχε τη δυνατότητα να κάνει το ΙΚΑ. Να σημειωθεί, άλλωστε, ότι αρκετοί εξ αυτών είναι άνθρωποι μεροκαματιάρηδες, που επένδυσαν σε ομόλογα τους κόπους μιας ζωής. Μάλιστα, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θρασύτατα προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα, κατηγορώντας τους μικροομολογιούχους ότι προσέφυγαν στα δικαστήρια με στόχο να… στερήσουν από τη χώρα τη μείωση του χρέους».

Να πούμε, αρχικά, ότι όσα υποσχέθηκε προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ στους μικροομολογιούχους φυσικά και τα αμέλησε αργότερα ως προς την υλοποίησή τους. Σε ό,τι αφορά τον ίδιο τον Βενιζέλο, είναι εμφανής η έπαρση αλαζονείας καθώς και το γεγονός ότι δεν έχει μετανιώσει στο ελάχιστο για το κακό που προξένησε σε ανθρώπους μεροκαματιάρηδες, οι οποίοι είδαν να χάνονται οι κόποι μιας ολόκληρης ζωής. Η καταπόντιση του ΠΑΣΟΚ (και) στις 20 Σεπτεμβρίου θα αποτελεί το αναμενόμενο αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας, καθώς και άλλων πολλών παρόμοιων, που κατέστησαν το κομματικό αυτό καρκίνωμα απεχθές και λαομίσητο.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε επίσης: Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων μικροομολογιούχων: Συνάντηση στο γραφείο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤAΖ, ΒINTEO

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ametanohto-to-pasok-kai-o-benizelos-apenanti-stous-mikromologiouchous#ixzz3km8VJmnk

Exit mobile version