Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Διόρθωσε” την δημοσκόπησή του ο Μαραντζίδης: Ξεκάθαρα τρίτο κόμμα με άνοδο η Χρυσή Αυγή, αλλά για τον ΣΚΑΪ πέφτει…

“Διόρθωσε” την δημοσκόπησή του ο Μαραντζίδης: Ξεκάθαρα τρίτο κόμμα με άνοδο η Χρυσή Αυγή, αλλά για τον ΣΚΑΪ πέφτει...

Όπως πολύ εγκαίρως είχαμε προβλέψει η δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τον ΣΚΑΪ που διεξάγει ο Νίκος Μαραντζίδης σύντομα θα “διόρθωνε” το λάθος που είχε κάνει την προηγούμενη Παρασκευή και παρουσίαζε την Χρυσή Αυγή τέταρτο κόμμα.

Πριν “αλέκτωρ λαλήσει τρις” ο Νίκος Μαραντζίδης έσπευσε να διορθώσει το λάθος του και να παρουσιάσει την Χρυσή Αυγή ξεκάθαρα τρίτη πολιτική δύναμη με τάσεις συνεχούς ανόδου.

Έτσι η δημοσκόπηση του ΠΑ.ΜΑΚ. δίνει στα κόμματα δίχως αναγωγή και με 10,5% αναποφάσιστους:

ΣΥΡΙΖΑ 27%
ΝΔ 27%
Χρυσή Αυγή 6,5%
ΚΚΕ 6%
Ποτάμι 5,5%
Πασόκ 4,5%
Ένωση Κεντρώων 4,5%
ΛΑ.ΕΝ. 4%
Ανέλ 1,5%

Παρόλο που η Χρυσή Αυγή ανέβηκε μια ποσοστιαία μονάδα σε σχέση με την προηγούμενη σφυγμομέτρηση, το ΣΚΑΪ στην ιστοσελίδα του βιάστηκε να γράψει ότι η Χρυσή Αυγή πέφτει…

Το λάθος μπορεί εκ των υστέρων να διορθώθηκε, αλλά είναι ενδεικτικό της ακάματης προσπάθειας των πληρωμένων (όχι και τόσο καλά… από τον Αλαφούζο) κονδυλοφόρων να αλλοιώσουν την κοινή γνώμη με ψεύτικες εντυπώσεις.

Θα εισπράξουν ό,τι εισέπραξαν και στο δημοψήφισμα: ΟΧΙ στα εθνοκτόνα Μνημόνια, ΟΧΙ στην λαθρομετανάστευση, ΝΑΙ στην Χρυσή Αυγή, την μόνη επιλογή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diorthwse-thn-dhmoskophsh-tou-o-marantzidhs-jekathara-trito-komma-me-anodo#ixzz3koLH0yIx

Exit mobile version