Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Ότι η Χρυσή Αυγή  θα σαρώσει σε αυτές τις εκλογές είναι γεγονός. Όχι δεν έχω κάποια κρυφή δημοσκόπηση στα χέρια μου, ούτε είμαι μάντης. Απλώς παρακολουθώ στην τηλεόραση πως υποδέχεται ο κόσμος τους εκπροσώπους των λοιπών κομμάτων και πως την Χρυσή Αυγή. Στους πρώτους πραγματικά τα ζαρζαβατικά, τα γιαούρτια και τα αυγά δίνουν και πέρνουν και με χαροποιεί ιδιαίτερα να βλέπω πως ο κόσμος δείχνει ότι ξύπνησε και πετάει από πάνω του (και από τον κήπο του) ό,τι σάπιο. Ενώ σε αντίθεση, οπουδήποτε παρεβρίσκονται στελέχη του κινήματος ο κόσμος σπεύδει να τους αγκαλιάσει, να συζητήσει μαζί τους να πει τα προβλήματα που ταλανίζουν την καθημερινότητά του και αυτό για εμένα αποδεικνύει πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι απλώς ένα πολιτικό κόμμα, είναι τα παιδιά μας, τα δικά μας παιδιά που ήρθαν στις γειτονιές μας και μας είπαν μια καλημέρα τόσο δυνατή που μας ξύπνησε από έναν λήθαργο ετών και έγινε η αφορμή να σηκωθούμε από τον καναπέ μας και να συνειδητοποιήσουμε ότι εμείς μπορούμε να αλλάξουμε αυτόν τον τόπο.

Με τιμή
Μένια – Καβάλα 

Είναι πραγματική η πόλωση; Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Τα κόμματα και οι πολιτικοί σχηματισμοί άλλων κρατών δεν χάνουν την ευκαιρία να υπερτονίζουν τις λέξεις Πατρίδα, Έθνος και Εθνικά ζητήματα προκειμένου να καλλιεργήσουν την εθνική συνείδηση. Σε αντίθεση με τα “ελληνικά” κόμματα -πλην Χρυσής Αυγής- που αποφεύγουν να τις χρησιμοποιήσουν και όταν το κάνουν ψηφοθηρούν αισχρά. Προς όλα αυτά τα δεξιά και αριστερά πολιτικά ρετάλια, που κόπτονται για την δημοκρατικότητά που τους διακατέχει μια απλή ρητορική ερώτηση. Εφόσον, τα δημοψηφίσματα “φοριούνται” πολύ τελευταία γιατί δεν διενεργείται ένα για το ποια η γνώμη των Ελλήνων για τους λαθρομετανάστες; αν θέλουμε ή όχι αυτήν την εισβολή και κατοχή της Πατρίδα μας.

Καλή δύναμη στον Αγώνα για Λευτεριά
Ν.Π.

Τοματοσαλάτα και ομελέτα κέρασαν οι Κώες τον Αβραμόπουλο: Άγριο κράξιμο στον νεοδημοκράτη επίτροπο λαθρομετανάστευσης – ΒΙΝΤΕΟ

Γεια σας, παρατηρώ από τον κοινωνικό μου περίγυρο ότι άνθρωποι που ψήφιζαν άλλα κόμματα σε αυτές τις εκλογές θα στηρίξουν την Χρυσή Αυγή για να διώξει τους ανθέλληνες και τα πουλημένα τομάρια. Ευτυχές που όλο και περισσότεροι Έλληνες βάζουν ένα τέλος στην υπομονή που έδειξαν τόσα χρόνια και δεν ανέχονται πλέον τα λαμόγια και τους κλέφτες. Το ότι δεν χωράμε πια στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ είναι γεγονός, δεν μπορούμε να ζήσουμε τα παιδιά μας και μας φέρνουν καθημερινά χιλιάδες λαθρομετανάστες. Πληρώνω φόρους, υπηρέτησα την Πατρίδα και δεν μπορεί να με υποχρεώσει ΚΑΝΕΝΑΣ να νιώσω ξένος στη χώρα μου! Δημόσιος υπάλληλος είμαι με ένα παιδάκι και δεν κοιτώ το εαυτό μου, αλλά και τον δίπλα μου που δεν έχει να γεμίσει το πιάτο του. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε όλοι μας για να δώσουμε ένα τέλος στην ανέχεια!!!

Γρηγόρης
Πειραιάς

ΑΙΣΧΟΣ! Η τουρκική σημαία κυμάτισε στον Μοριά 200 χρόνια μετά τον Ιμπραήμ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-5-septembriou-2015#ixzz3koTOlBHq

Exit mobile version