Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Σύριζα και ΝΔ έδωσαν τα διαπιστευτήριά τους με το Μνημόνιο 3 – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky και έδωσε συνέντευξη στους δημοσιογράφους Άκη Παυλόπουλο, Γιάννη Λοβέρδο και Γιώργο Χουδαλάκη.

Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος, αφού σημείωσε τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από κόμματα και ΜΜΕ, ξεκαθάρισε τις θέσεις του κόμματος για την επιστροφή στην εθνική παραγωγή, την ελληνική αυτάρκεια, το ευρώ και το εθνικό νόμισμα.

Για τους δυο “μονομάχους” της εξουσίας, Τσίπρα και Μεϊμαράκη δήλωσε πως είναι και οι δυο εθνικά επικίνδυνοι, καθώς θα συνεχίσουν υποτακτικά την εφαρμογή των εθνοκτόνων Μνημονίων.

Παράλληλα, το πολιτικό σύστημα υποβοηθούμενο και από τις δημοσκοπήσεις προωθεί μια μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

Τόνισε την ανθελληνική πολιτική της Ε.Ε. που με την Συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ οδηγεί την Πατρίδα μας σε ασφυξία και αφανισμό από την ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών.

Τέλος, ξεκαθάρισε την ιδεολογία της Χρυσής Αυγής, η οποία είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-suriza-kai-nd-edwsan-ta-diapisteuthria-me-to-mnhmonio-3#ixzz3kslgatEJ

Exit mobile version