Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το νόημα της εκδήλωσης Τιμής και Μνήμης της Μάχης των Θερμοπυλών στην Ελλάδα του σήμερα

Το νόημα της εκδήλωσης Τιμής και Μνήμης της Μάχης των Θερμοπυλών στην Ελλάδα του σήμερα

Ελλάς 2015. Μέσα σε ένα κόσμο ερειπίων και ψεύτικων ελπίδων το άγαλμα του Λεωνίδα στέκεται εκεί στο μνημείο της μάχης των Θερμοπυλών όρθιο και αγέρωχο κρατώντας ακόμα γερά τα χαμένα κομμάτια της Ιστορίας μας και της ταυτότητας μας, υπενθυμίζοντας μας ποιοι ήμασταν και πώς μας κατάντησαν. Για πολλούς ένα άγαλμα καλλιτεχνικής αξίας και μόνο, για άλλους ένα άγαλμα σύμβολο, για τους περισσότερους απλά ένας ακόμα άψυχος μπρούντζος, άψυχος μπρούντζος για αυτούς που δεν είχαν ποτέ ψυχή. Οι 300 Σπαρτιάτες όμως είχαν ψυχή και την έδωσαν υπερασπιζόμενοι τα πάτρια εδάφη. Θα πρέπει να έχει λοιπόν κανείς κάτι για να το δώσει αλλιώς ”Ουκ Αν Λάβεις Παρά Του Μη Έχοντος”.

Έτσι μην περιμένετε από άψυχα πολιτικά κουφάρια τα οποία στέγνωσαν από ψεύτικα λόγια να δώσουν την ”ψυχή” τους, όχι σε κανένα πεδίο μάχης αλλά έστω σε αυτό που λένε, πεδίο ”μάχης” της πολιτικής. Είναι ”γλυκιά” η καρέκλα. Ο Λεωνίδας ο Βασιλιάς της Σπάρτης άφησε τον θρόνο του ξεκινώντας για τα στενά των Θερμοπυλών γνωρίζοντας ότι ίσως και να μην υπάρξει γυρισμός. Δύσκολο όμως να καταλάβουμε στην Ελλάδα του 2015 την πραγματική αξία της μάχης των Θερμοπυλών, μιας μάχης όπου ξεθωριάζει από την μνήμη του νεοέλληνα σβήνοντας αργά τον ίδιο μας τον εαυτό. Μία μνήμη όπου οι εχθροί και οι προδότες τρέμουν μήπως ξαφνικά ξυπνήσει η ”Αρχαία Ψυχή” που όσο και να προσπαθούν να την εξαφανίσουν ζει ακόμα μέσα μας αθέλητα κρυμμένη.

Κάθε χρόνο η Χρυσή Αυγή διοργανώνει εκδήλωση τιμής και μνήμης στο μνημείο της Μάχης των Θερμοπυλών, για εμάς τους Χρυσαυγίτες το άγαλμα του Λεωνίδα δεν είναι ένας άψυχος μπρούντζος, δεν είναι ένα ακόμα καλλιτεχνικό δημιούργημα και δεν είναι μόνο ένα σύμβολο αλλά πολλά περισσότερα από όλα αυτά. Για εμάς είναι όλα αυτά που τρέμουν οι αιώνιοι εχθροί και προδότες της πατρίδας μας. Η εκδήλωση Τιμής και Μνήμης των Θερμοπυλών δεν είναι αυτό που αποκαλούν οι ”άψυχοι” πολιτική συγκέντρωση αλλά για όσους έχουν ακόμα ψυχή καταλαβαίνουν ότι είναι μία ανανέωση ”όρκων”. Όρκων που δεν βρίσκονται γραμμένοι σε κανένα χαρτί και σε κανένα καταστατικό, αλλά βρίσκονται στα Ιερά χώματα της πατρίδας μας γραμμένοι με το αίμα των ΗΡΩΩΝ της φυλής. Δύσκολο όμως να τους ”διαβάσει” κανείς όπως είναι και δύσκολο να τους ”σβήσει”.

Η Χρυσή Αυγή δεν ξεχνάει αυτούς που έχυσαν το αίμα τους και έδωσαν την ψυχή τους για την Πατρίδα, δείχνοντας το δρόμο σε όσους έχουν ψυχή και δεν τους την έχει πάρει ακόμα ο ”θεριστής” της νέας τάξης. Οι Θερμοπύλες κοιτίδα της ιδεολογίας μας  είναι ένα κομμάτι της ιστορίας που πρέπει να εξαφανιστεί από αυτούς που ονειρεύονται ”ανθρώπινα κουφάρια” χωρίς άποψη, χωρίς ιδεολογία, χωρίς δημιουργικότητα και χωρίς ΔΙΨΑ για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Σε αυτόν τον κόσμο που θέλουν, οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής αντιστέκονται έχοντας ακόμα την φλόγα ζεστή, έτοιμοι να την μεταδώσουν σε αυτούς που θα την αναζητήσουν, φτάνει να την αναζητήσουν σωστά διότι την Χρυσή Αυγή δεν θα την βρουν ούτε στα ποσοστά και ούτε μόνο στην πολιτική! Η Χρυσή Αυγή είναι εκεί όπου αέναοι όρκοι προστάζουν να φυλάμε ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ!

Κουράκος Νικόλαος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-nohma-ths-ekdhlwshs-timhs-kai-mnhmhs-ths-machhs-twn-thermopulwn-sthn-ell#ixzz3ksoXOJgL

Exit mobile version