Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Αγωνιστικό μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην τελετή των Θερμοπυλών – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος έστειλε αγωνιστικό μήνυμα στους χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τελετή Τιμής και Μνήμης για τους Αθάνατους υπερασπιστές των Θερμοπυλών.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής δεν μπόρεσε για δεύτερη συνεχή φορά να παρευρεθεί στην εκδήλωση, καθώς μετά από 18 μήνες παράνομης προφυλάκισης, υφίσταται τον περιοριστικό όρο απαγόρευσης εξόδου από τον Νομό Αττικής.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος επεσήμανε το διαχρονικό μήνυμα της Μάχης των Θερμοπυλών και των μεγάλων Νεκρών που έπεσαν για τα ιδανικά της Φυλής και της Πατρίδας.

Για το σύγχρονο σαθρό καθεστώς όμως είναι “έγκλημα” να τιμάς τους Αθανάτους υπερασπιστές των Θερμοπυλών. Το ανθελληνικό κράτος αποσιωπά και αδιαφορεί για την μεγαλύτερη στιγμή της Ελληνικής Ιστορίας. Εφιάλτες υπάρχουν και σήμερα και παραχωρούν “γη και ύδωρ”, την εθνική κυριαρχία και αξιοπρέπεια.

Απέναντι σε αυτούς οι ηρωικοί πολεμιστές που δεν λογαριάζουν την ζωή τους για τα ιδανικά της Φυλής και της Πατρίδας. Απέναντι σε αυτούς αυτοί που δεν υπολογίζουν το χρήμα και τα υλικά αγαθά, αυτοί που βάζουν τις Αξίες πάνω από το προσωπικό συμφέρον.

Κάθε ένας Χρυσαυγίτης τιμά την Μνήμη των γενναίων Ηρώων φυλάττοντας τις δικές του Θερμοπύλες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-agwnistiko-mhnuma-tou-archhgou-ths-chrushs-aughs-sthn-teleth-twn-thermop#ixzz3kt7LRUsH

Exit mobile version