Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Τιμή σ’ εκείνους όπου στην ζωή των ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες! Είμαι και εγώ ένας σεμνός Έλληνας Εθνικιστής που μόλις επέστρεψα από το ιερό τόπο θυσίας των Θερμοπυλών. Η ανανέωση των όρκων Πίστης και Τιμής είναι κάτι που δεν είναι μόδα, αλλά το πράττουμε εδώ και χρόνια, πολύ πριν η Χρυσή Αυγή μπει στην Βουλή και θα το κάνουμε μέχρι να πεθάνουμε. Κάθε φορά που γυρίζω από αυτήν την μυσταγωγία, γίνεται απολύτως κατανοητό πως αν και σε προεκλογική περίοδο, ο Αγώνας του Έλληνα Εθνικιστή δεν μπορεί να είναι στεγνά πολιτικός. Είναι κυρίως Αγώνας για τα Ιδανικά της Φυλής μας. Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Κ. Ν.

Το νόημα της εκδήλωσης Τιμής και Μνήμης της Μάχης των Θερμοπυλών στην Ελλάδα του σήμερα

Υπάρχει μια λύση για τους παράνομους μετανάστες και πρόσφυγες. Οι πλούσιες σε πετρέλαιο χώρες όπως η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, το Κουβέιτ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Ομάν μπορούν να τους φιλοξενήσουν. Ο κ. Αβραμόπουλος θέλει να μοιραστεί το βάρος μεταξύ όλων των χωρών της ΕΕ. Με άλλα λόγια, να μετατρέψει την ΕΕ σε ένα ισλαμικό οχυρό. Οι περισσότεροι πολίτες της ΕΕ δεν θέλουν αυτούς τους ανθρώπους, επειδή ξέρουν ότι το Ισλάμ είναι μια πολιτιστική και πολιτική απειλή. Η Τουρκία θα συνεχίσει να στέλνει αυτούς τους ανθρώπους στην Ελλάδα επειδή ο Ερντογάν θέλει να διαδώσει το Ισλάμ στην Ευρώπη. Δυστυχώς, ο κ Αβραμόπουλος δεν ενδιαφέρεται. Η Χρυσή Αυγή ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει. Oι παράνομοι μετανάστες / πρόσφυγες πρέπει να παραμείνουν στην Τουρκία. Οι μουσουλμανικές χώρες πρέπει να  τους φροντίσουν και όχι οι λαοί της Ευρώπης. Αυτή είναι η μόνη λογική λύση.

Γ. Γ.

Συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη – Ομιλία Ν. Γ. Μιχαλολιάκου (Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, Ξενοδοχείο Capsis, 19:00)

Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη απ’ τους συμπατριώτες μου διότι δεν μπορώ να πληρώσω πλέον το ποσό που μου έστειλε η εφορία. Λυπάμαι πολύ γιατί αυτό σημαίνει ότι το δικό μου το βάρος θα το επωμιστούν κάποιοι άλλοι. Κι όσο σκέφτομαι ότι ο άλλος μπορεί να έχει κάποιο παιδί ή κάποιον άνθρωπο με ειδικές ανάγκες μου έρχεται να βάλω τα κλάματα. Το κέρδος μου ήταν 19.000 ευρώ ενώ ο φόρος έφτασε τα 8.500 + 5.000 (ΤΕΒΕ) + 4.000 ευρώ έξοδα από ενοίκια που έχω πληρώσει αλλά δεν τα υπολόγισαν σαν έξοδα, αλλά σαν τεκμήριο. Δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω γιατί και στην τράπεζα δεν έχω φράγκο. Θα συνεχίσω να δουλεύω μέχρι να μου χτυπήσουν την πόρτα για να με κλείσουν μέσα.Το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν έκλεψα ούτε ένα ευρώ. Δούλεψα τίμια χωρίς χρέη απ’ της ‘’καλές’’ εποχές. Και πάλι ζητώ συγνώμη απ’ όλους.

Χ. Ε.

Τα εθνικιστικά κινήματα της Ευρώπης ελπίζουν σε μια μεγάλη εκλογική νίκη της Χρυσής Αυγής

Κύριε Γενικέ Γραμματέα, Αξιότιμε Κύριε Μιχαλολιάκο, Δεχθείτε, παρακαλώ , τις εγκαρδιότερες ευχές μου για δύναμη, επιτυχία και ανθοφορία στον ωραίο αγώνα σας, καθώς και τους εύψυχους χαιρετισμούς μου. Με εκτίμηση σας χαιρετώ!

Αντώνης  Π.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Σύριζα και ΝΔ έδωσαν τα διαπιστευτήριά τους με το Μνημόνιο 3 – ΒΙΝΤΕΟ

Αγαπητέ συνέλληνα που με καθαρή συνείδηση, και ανεξάρτητα από ιδεολογική τοποθέτηση, τάσσεσαι κατά των ολέθριων Μνημονίων. Χάος επικρατεί  με το σκάνδαλο ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ των περιβόητων υποβρυχίων που αποτελεί μια από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία των εξοπλιστικών προγραμμάτων της χώρας μας. Τα ονόματα που «φιγουράρουν» στα έγγραφα της δικαιοσύνης, είναι οι Γ. Παπαντωνίου, Ε. Βενιζέλος και ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, που διεκδικεί την πρωθυπουργία της χώρας στις επικείμενες εκλογές και που κατηγορείται για 118 εκατ. ευρώ. Κι΄ ενώ η σχετική δικογραφία εχει σταλεί στη Βουλή στις 9 Φεβρουαρίου του 2015, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, το θέμα δεν εχει τεθεί ακόμα στην ολομέλεια. Και΄ σύ; Άνεργε, εργάτη, αγρότη. Βαδίζεις κάτω στο δρόμο με τους πολλούς περιμένοντας από αυτούς που σε έκλεψαν και σε φτώχυναν να σε σώσουν.

Σ.Μ.

Δημοσκόπηση MRB: Ξεκάθαρα Τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή με ενισχυμένα ποσοστά!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-6-septembriou-2015#ixzz3kwSqanXn

Exit mobile version